Ana SayfaDedikoduİşte sürpriz aşk iddiası! Sıla'nın yeni sevgilisi...

İlgili Postlar

İşte sürpriz aşk iddiası! Sıla’nın yeni sevgilisi…

Ahmet Kural ile ayrılığı henüz tazeliğini korurken, ünlü şarkıcı Sıla yeni bir aşk iddiası ile gündeme geldi. Sıla’nın, Dilan Çiçek Deniz’in eski sevgilisi Okan Can Yantır ile aşk yaşadığı iddia edildi. Detaylar haberimizde…

Sıla, Okan Can Yantır ile aşk mı yaşıyor?

Seda Sayan’ın sunuculuğunu yaptığı programında, ünlü şarkıcı Sıla ilgili bomba gibi bir iddia ortaya atıldı. Sıla’nın Ahmet Kural ile ayrılmasına neden olduğu iddia edilen Dilan Çiçek Deniz’in eski sevgilisi Okan Can Yantır ile aşk yaşadığı iddia edildi.

Sıla’dan Ahmet Kural’a Kayıklı Gönderme!

Sıla’nın Ahmet Kural’dan Okan Can Yantır yüzünden ayrıldığı iddia edilmişti

Magazin dünyasının son aylarda en çok konuştuğu çiftlerinden biri olan ünlü şarkıcı Sıla ve ünlü oyuncu Sıla, sürpriz bir ayrılık ile herkesi ters köşe yapmıştı. Evlilik haberi beklenen çift, beklenmedik bir hamle yaparak ayrılmışlardı. Ayrılığın nedeni ile ilgili, Sıla’nın Dilan Çiçek Deniz’in eski sevgilisi Okan Can Yantır ile yemek yemesi ve bunu duyan Ahmet Kural’ın kıskançlık krizine girmesi iddiaları ortaya atılmıştı. Ancak, taraflar bu iddiaların doğru olduğu şeklinde bir açıklama yapmamıştı.

Sıla ve Ahmet Kural, geçtiğimiz yıl yaz aylarında aşk yaşamaya başlamıştı. Ünlü çift, evlilik yolunda ilerliyordu. Hatta, Sıla Ahmet Kural’ı annesi ile bile tanıştırmıştı. Ancak, bir buçuk ay önce sürpriz bir şekilde ayrılmışlardı.

Sıla kimdir?

Ahmet Kural kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler