Ana SayfaÜnlülerÖzcan Deniz hamile sevgilisiyle gizlice evlendi!

İlgili Postlar

Özcan Deniz hamile sevgilisiyle gizlice evlendi!

Özcan Deniz, 7,5 aylık hamile olan 25 yaşındaki sevgilisi Feyza Aktan ile gizlice evlendi. Çiçeği burnunda çift, ne zaman ve nerede dünya evine girdi? Balayına gidecekler mi? Doğum ne zaman? Bebeklerine verecekleri isim belli oldu mu? Tüm merak edilen bu soruların yanıtları haberimizde…

Şu sıralar İstanbullu Gelin dizisindeki Faruk rolü ile karşımıza çıkan ünlü oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz, 7,5 aylık hamile olan sevgilisi Feyza Aktan ile gizlice nikah masasına oturdu.

Özcan Deniz ne zaman, nerede evlendi?

45 yaşındaki Özcan Deniz ve kendisinden 20 yaş küçük 25 yaşındaki Feyza Aktan çifti, Zekeriyaköy’deki lüks villalarında 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde evlendi. Nikah törenine, sadece çiftin çok yakınlarından oluşan 15 kişilik davetli katıldı.

Özcan Deniz, evlenmek için neden o günü tercih etti?

Özcan Deniz’in, evlenmek için bu günün seçme nedenini ağabeyi Ercan Deniz’e “Nikahın ‘Dünya Kadınlar Günü’nde olmasını istiyorum. Eşim ve tüm kadınlar başımın tacı.” şeklinde ifade ettiği öğrenildi.

Feyza Aktan nikahta ne giydi?

7.5 aylık hamile olan Feyza Aktan, Özcan Deniz ile nikah masasına otururken gelinlik yerine, beyaz bir elbise giymeyi tercih etti.

Hamile sevgilisiyle evlenme arifesinde olan eski sevgilisi Özcan Deniz’le görüntüsü çıkan Buse Narcı, ilk kez konuştu!

Özcan Deniz ne zaman baba olacak?

Özcan Deniz’in 7,5 aylık hamile eşi Feyza Aktan, yaklaşık bir buçuk ay kadar sonra bebeklerini dünyaya getirecek. Ünlü çift, bebeklerini kucaklarına almak için adeta gün sayıyor.

Özcan Deniz’in bebeğinin ismi ne olacak?

Özcan Deniz ve Feyza Aktan çifti, bir buçuk ay kadar sonra dünyaya gelecek olan bebeklerine Kuzey ismini verecekler.

Özcan Deniz düğün yapacak mı?

Geçtiğimiz günlerde gizlice nikah masasına oturan Özcan Deniz ve Feyza Aktan çifti, Özcan Deniz’in STAR TV ekranlarında yayınlanan İstanbullu Gelin dizisinin Haziran ayında final yapması sonrasında, sadece az sayıda yakınlarının katılacağı bir düğün töreni yapacaklar.

Özcan Deniz ve Feyza Aktan çifti balayına çıkacak mı?

8 Mart günü gizli saklı nikah masasına oturan Özcan Deniz ve Feyza Aktan çifti, Haziran ayında yapacakları düğün töreninin ardından dünyaya gelmiş olacak olan oğulları ile birlikte balayına çıkacak.

Özcan Deniz kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler