Ana SayfaDedikoduSeda Sayan, Hülya Avşar'ın eski sevgilisiyle aşk yaşamaya başladı!

İlgili Postlar

Seda Sayan, Hülya Avşar’ın eski sevgilisiyle aşk yaşamaya başladı!

Seda Sayan yeni bir aşka yelken açtı. Sayan’ın, Hülya Avşar’ın eski sevgilisi ile aşk yaşamaya başladığı ortaya çıktı. Detaylar haberimizde…

Seda Sayan’ın yeni aşkı

Ünlü sanatçı Seda Sayan, eski sevgilisi Murat Karabova’dan ayrıldıktan sonra aşk hayatına ara vermişti. Ancak, bu ara çok da uzun sürmedi. Sayan, kalbinin kapılarını yeniden açtı.

Seda Sayan, Hülya Avşar’ın eski sevgilisi Ali Güven ile aşk yaşıyor

Seda Sayan’ın, Hülya Aşar’ın eski sevgilisi Ali Güven ile birlikte olduğu ortaya çıktı. Futbolcu menajeri Ali Güven, bir ara Hülya Avşar ile aşk yaşamıştı. O dönem herkesin tanıdığı bir isim haline gelmişti.

Seda Sayan’dan Bir Skandal Daha!

Yeni menajeri hayırlı uğurlu olsun

Hülya Avşar’ın eski eşi Kaya Çilingiroğlu’na Avşar’ın Ali Güven ile aşk yaşaması sorulduğunda, “Ne diyeyim… Hülya’nın yeni menajeri hayırlı uğurlu olsun.” şeklinde bir açıklama gelmişti. Çilkingiroğlu’nun bu açıklaması dikkat çekmişti.

Futbolcu menajerliği yapan Ali Güven, bir dönem Hülya Avşar, Esin Moralıoğlu gibi ünlü isimler ile aşk yaşaması ile gündeme gelmişti. Uzun süredir ismi duyulmuyordu. Arkadaşları arasındaki lakabı; ‘Ambiyans Ali’ olan ünlü futbolcu menajeri Ali Güven, şimdilerde ünlü şarkıcı, oyuncu ve sunucu Seda Sayan ile aşk yaşadığı haberleri ile gündeme geldi. Seda Sayan, Ali Güven ile ortaya atılan aşk iddiaları hakkında henüz bir açıklama yapmadı.

Seda Sayan kimdir?

Hülya Avşar kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler