Ana SayfaÜnlülerÖzcan Deniz'in bebeğinin ismi belli oldu!

İlgili Postlar

Özcan Deniz’in bebeğinin ismi belli oldu!

Geçtiğimiz günlerde 7,5 aylık hamile sevgilisi Feyza Aktan ile gizlice nikah masasına oturan Özcan Deniz’in bebeğinin ismi belli oldu. Bebeklerini kucaklarına almak için gün sayan çiçeği burnunda çift, bebeklerine hangi ismi verecek? Yanıtı haberimizde…

Özcan Deniz’in bebeğinin ismi ne?

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz, 8 Mart günü 7,5 aylık hamile olan sevgilisi Feyza Aktan ile sessiz sedasız evlendi. Bir buçuk ay kadar sonra bebeklerini kucaklayacak olan ünlü çift, bebeklerine ‘Kuzey’ ismini vermeye karar verdi.

Özcan Deniz hamile sevgilisiyle gizlice evlendi!

Özcan Deniz ve Feyza Aktan gizli saklı nikah masasına oturdu!

Özcan Deniz ve Feyza Aktan çifti, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Zekeriyaköy’deki villalarında nikah masasına oturdu. Sessiz sedasız yapılan nikah törenine, çiftin çok yakınlarından oluşan 15 kişilik davetli katıldı. Özcan Deniz’in evlenmek için bu tarihi seçmesinin nedenini ağabeyi Ercan Deniz’e “Nikahın ‘Dünya Kadınlar Günü’nde olmasını istiyorum. Eşim ve tüm kadınlar başımın tacı.” şeklinde açıkladığı ortaya çıktı.

Feyza Aktan’ın gelinliği nasıldı?

7.5 aylık hamile olan ve bebeğini kucağına almak için gün sayan Feyza Aktan, nikahta gelinlik yerine beyaz renk bir elbise giymeyi tercih etti.

Hamile sevgilisiyle evlenme arifesinde olan eski sevgilisi Özcan Deniz’le görüntüsü çıkan Buse Narcı, ilk kez konuştu!

Özcan Deniz ve Feyza Aktan düğün yapacak mı?

Geçtiğimiz 8 Mart günü gizlice nikah masasına oturan Özcan Deniz ve Feyza Aktan çiftinin, Özcan Deniz’in rol aldığı Star TV ekranlarında yayınlanan İstanbullu Gelin dizisinin final yapmasının ardından önümüzdeki Haziran ayında sadece çok yakınlarını davet edecekleri bir düğün töreni yapacakları öğrenildi.

Özcan Deniz ve Feyza Aktan balayına gidecek mi?

Gizlice nikah masasına oturan ve önümüzdeki Haziran ayında sade bir düğün töreni yapacak olan Özcan Deniz ve Feyza Aktan çiftinin balayı detaylar merak edilmeye başlandı. Çiçeği burnunda çift, Özcan Deniz’in İstanbullu Gelin dizisinde rol almasından dolayı hemen balayına gidemiyor. Ancak, Haziran ayında gerçekleştirmeyi planladıkları düğün töreninin adından, Kuzey ismini vermeye karar verdikleri bebekleri ile balayına çıkmayı planlıyorlar. Özcan Deniz, bebeğine Kuzey ismini verecek.

Özcan Deniz kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler