Ana SayfaDedikoduSeda Sayan'dan Bir Skandal Daha!

İlgili Postlar

Seda Sayan’dan Bir Skandal Daha!

Seda Sayan’dan Bir Skandal Daha!

Seda Sayan magazin gündeminde konuşulmaya devam ediyor. Ece Gürsel’e ”Sperm bankasına ne gerek var, inşaat işçileri var ya” açıklamasından sonra Seda Sayan birçok insan tarafından tepki gördü.Gerek inşaat işçileri gerek halktan büyük tepkiler alan Seda Sayan bir skandala daha imza attı. Seda Sayan bu aralar çok konuşulacağa benziyor.

“Yahu Kadın  Sizi Onure Etti…” Paylaşımı Olay Yarattı

Seda Sayan, hafta içi yaptığı programda Ece Gürsel’i ağırladı. Seda Sayan Ece Gürsel ile muhabbet ederken bebekten konu açıldı. Sayan,”Sperm bankasına ne gerek var, inşaat işçileri var ya” dedikten sonra İnşaat işçilerinden  yanıt gecikmedi. Seda Sayan’a sadece inşaat işçileri tarafından değil sosyal medyadan da tepki aldı. İnşaat işçileri yaptığı açıklama Seda Sayan’ın programının kaldırılması çağrısında bulundu.

Seda Sayan, geçen gün programında “Sperm bankası da neymiş, ne inşaat işçileri var” sözlerine tepki gösteren İnşaat İşçileri Sendikası’na karşılık olarak açıklamada bulundu. Seda Sayan, “Ben inşaat işçisi bir babanın kızıyım. Yanlış anlaşıldım” açıklamasını yapmıştı.

Seda Sayan bununla da kalmayarak bir skandala daha imza attı. Seda Sayan, Mehmet Yüzüak’tan alıntı yaptığı paylaşımda, ”Yahu kadın sizi onore etti onore.. ‘Aslanlar gibi’ dedi. ‘Babayiğitler var’ dedi. Siz @sedasayan a teşekkür edin….” notu sosyal medya da yine tepki almasına neden oldu.

Seda Sayan’dan Bir Skandal Daha!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler