Ana SayfaDedikoduDağlar Kızı Reyhan ile Ünlenen Sanatçı 1984 Yılından Beri İlk Kez Ortaya...

İlgili Postlar

Dağlar Kızı Reyhan ile Ünlenen Sanatçı 1984 Yılından Beri İlk Kez Ortaya Çıktı!

Dağlar Kızı Reyhan ile Ünlenen Sanatçı 1984 Yılından Beri İlk Kez Ortaya Çıktı!

Kariyerinin zirvesinde iken, birden sanatçılığı bırakıp Bodrum’a yerleşen ünlü şarkıcı Zeliha uzun zamandan sonra Kadınlar Günü etkinliğinde görüntülendi. Şarkıcının tüm gelirini öğrencilere bağışladığı ortaya çıktı.

Yıllar Sonra İlk Kez Görüntülendi

Bir zamanların ünlü şarkıcısı Zeliha, ‘Dağlar Kızı Reyhan’ şarkısı ile büyük ün kazanmıştı. Zeliha yıllar sonra Kadınlar Günü etkinliğinde görüntülendi. Zeliha Özgen, yıllar geçmesine rağmen gazetecilerin karşısına geçip sorularını yanıtlamaktan çekinmedi. Zeliha, “Atatürk’ün büstünü açacağım için çok mutluyum. Sadece bağışım değil bu can bu bedende olduğu müddetçe emeğimi ve gelirimi kullanıyorum. Bir kız öğrenci yurdu yapacaktık ama yapamadık. Çünkü devlet politikasın dolayısıyla kız talebe yurdu Bodrum’da olamadı. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğininde bunu yürütmesi mümkün değildi. Bende tüm gelirimi eğitime bağışladım. Tüm gelirim çocuklarındır” dedi

8 mart dünya emekçi kadınlar günü için minik öğrenciler annelerine karanfil verdi. Uçan balonlara anneleri hakkında duygularını yazan minik öğrenciler ailelerini ile birlikte Atatürk büstünün açılmasının ardından balonları havaya bıraktılar. Veliler duygu dolu anlar yaşadı. Çok mutlu olduklarını ifaden eden veliler böyle bir etkinlikten dolayı okul yönetimine teşekkürlerini sundular.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler