Ana SayfaDedikoduAnnesinin Hakkı Ödenmez!

İlgili Postlar

Annesinin Hakkı Ödenmez!

Annesinin Hakkı Ödenmez!

Ekranların taşfırın erkeği olarak bilinen Tamer Karadağlı, dizi çekimleri yüzünden çok yoğun zamanlar geçiriyor. Tamer Karadağlı, boş zamanlarında ise İstanbul-Ankara arası mekik dokuyor. Tamer Karadağlı kızı ve annesi için çok iyi sözler söyledi.

“Benim Hayatım ve Her Şeydir, Annesinin Hakkı Ödenmez”

Tamer Karadağlı’nın kızı Ankara’da eğitim görüyor. Sadece boş zamanlarında hafta sonları başkentte kızıyla geçiriyor. Ankara Bilkent’te eğitimine devam eden Zeyno, annesi Arzu Balkan ve babasının kendisine çok destek verdiklerini söylüyor. Tam bir piyano aşığı olduğunu belirten küçük Zeyno, anne ve babasının kendisini izlemeye geldikleri zaman daha bir keyif aldığını belirtiyor

Tamer Karadağlı ise, onların yanında çok zaman geçiremediğini ve bunu da annesinin telafi ettiğini söylüyor. Tamer Karadağlı, Arzu Balkan’ın çok iyi bir anne ve bir o kadar da kızına en yakın dost olduğunu belirtiyor. Tamer Karadağlı, “Tüm boş zamanımı aileme ve kızıma ayırıyorum. Benim hayatım ve her şeyim kızımdır.” diyor. Beşiktaş’a olan sevgisiyle bilinen Karadağlı, kızıyla selam vermeyi de ihmal etmedi.

Annesinin Hakkı Ödenmez!
Annesinin Hakkı Ödenmez!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler