Ana SayfaÜnlülerUsta Sanatçıdan Kötü Haber: Erol Küçükyalçın Yoğun Bakımda!

İlgili Postlar

Usta Sanatçıdan Kötü Haber: Erol Küçükyalçın Yoğun Bakımda!

TSM yorumcusu Onur Akay, Türk sanat Müziğinin usta sanatçısı Erol Küçükyalçın’ın yoğun bakımda olduğunu duyurdu. Akay, sanatçının sevenlerinden dua istedi.

Sosyal medyayı aktif kullanan ve verdiği kötü haberlerle gündeme gelen Türk Sanat Müziği yorumcusu Onur Akay, TRT Emektarı sanatçı Erol Küçükyalçın’ın, yoğun bakımda olduğunu duyurdu. Küçükyalçın’ın Gaziosmanpaşa Avrupa Şafak Hastanesi’nde yattığını söyleyen Akay, sanatçının durumunun ağır olduğunu belirterek; “Durumu ağır ve dualarınıza ihtiyacımız var.” dedi.

TOZLU RAFLARDAN ÇIKAN 35 YILLIK FOTOĞRAF

Sanatçının yoğun bakımda olduğu haberinin ardından tozlu raflardan 35 yıllık bir fotoğraf çıktı. Onur Akay, yine sosyal medya hesabı üzerinden Erol Küçükyalçın’ın Harbiye Şan Tiyatrosu’nda 35 yıl önce çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı ve şu notu düştü: “Konservatuarda hocam olan Prof. Dr. Alâeddin Yavaşça’nın yetiştirdiği ilk sanatçılardan olan Erol Küçükyalçın, arşivimde yer alan bu fotoğrafta Tuncay Eraslan, Yıldırım Gürses, Emel Sayın, Galip Sokullu, Erol Bingöl ve Özdemir Hunca ile… (Neşe-i Muhabbet Müzikali – 1983)”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler