Ana SayfaÜnlülerResul Dindar'a acı haber! Kaza geçiren annesi vefat etti!

İlgili Postlar

Resul Dindar’a acı haber! Kaza geçiren annesi vefat etti!

Ünlü şarkıcı Resul Dindar’ın dün trafik kazası geçiren ailesinden annesi, hayatını kaybetti. Kaza haberini alır almaz memleketine giden Dindar, annesinin vefat haberi ile yıkıldı. Detaylar haberimizde…

Karadeniz’in sesi Resul Dindar’ın acı günü! Anne ve babası trafik kazası geçirdi!

Resul Dindar’ın ailesi trafik kazası yaptı

Karadeniz müziğinin son zamanlardaki en iddialı seslerinden ünlü şarkıcı Resul Dindar’ın annesi ve babası, dün traf kazası geçirmişti. Dün akşam saat 20:00 sularında motosiklet ile Arhavi – Hopa karayolunda Arhavi ilçesinden Hopa istikametine doğru ilerleyen Resul Dindar’ın annesi Meliha Dindar ve babası Osman Dindar, yola düşen bir kaya parçasını fark etmeyerek çarptı. Motosikleti kullanan Osman Dindar, kayaya çarpıp direksiyon hakimiyetini kaybetti.

 

Yapılan müdahaleler sonuç vermedi

Yere savrulan Dindar çiftinden Osman Dindar Hopa Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, durumu ağır olan anne Meliha Dindar de Rize Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Meliha Dindar, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Resul Dindar kimdir?

Resul Dindar annesinin vefat haberi ile yıkıldı

Anne ve babasının kaza haberini alan ünlü şarkıcı resul Dindar, dün hemen memleketine doğru yola çıkmıştı. Ünlü şarkıcı, annesinin vefat haberini alından yıkıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Karadenizli ünlü şarkıcı Resul Dindar, son zamanlarda Karadeniz’in parlayan incisi gibi. Şarkıları dilden dile dolaşan Resul Dindar, şimdilerde ailesinin kaza geçirmesi ve annesinin vefatı ile derin acı içinde.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler