Ana SayfaÜnlülerDeniz Seki, Özlenen Günlerine Döndü!

İlgili Postlar

Deniz Seki, Özlenen Günlerine Döndü!

15 yıl aradan sonra Pop Star Jüri koltuğuna tekrar oturan ve yaşadığı zor günleri geride bırakan Deniz Seki, konser çalışmalarının yanı sıra yeni albümü için de stüdyoya girdi.

Bu sene müzik kariyerindeki 20. yılına giren ve sesiyle olduğu kadar kendisine ve sanatçı dostlarına yazdığı şarkılarla beğeni toplayan Türk Pop Müziği’nin sevilen yorumcusu Deniz Seki, özlenen günlerine döndü. 2 hafta önce yayın hayatına 15 yıl aradan sonra yeniden merhaba diyen Popstar yarışmasında jüri üyeliği yapan Deniz Seki, verdiği kilolarla da dikkat çekti. İlk etapta 15 kilo veren Seki, geçirdiği mide ameliyatından sonra uyguladığı sağlıklı beslenme metoduyla kilo vermeye devam ederken bir yandan da koşuşturmasının kendisini dinç tuttuğunu söyledi.

YENİ ALBÜMÜ İÇİN STÜDYOYA GİRDİ

Yakında sevenleriyle paylaşacağı yeni albümü için aranjör İskender Paydaş ile stüdyoya giren şarkıcı, bugünlerde albümü için şarkı seçme telaşında. 20 yıllık geleneği bozmayacak olan Seki, yeni albümünde kendi söz ve bestelerine ağırlık verecek. Albümde aynı zamanda Sezen Aksu, Ayla Çelik, İsra Gülümser gibi isimlerin de şarkıları bulunacak. Sürprizlerine son vermeyen Deniz Seki, bir de Ahmet Kaya şarkısı seslendirerek dinleyicileri şaşırtacak.

Albüm hazırlıkları son sürat devam eden Deniz Seki’nin yaz konserlerinin takvimi de şimdiden belli oldu. Seki, yazın haftada 2 gün Bodrum’da People’da sahne alacak ve yaz sezonu boyunca da diğer şehirlerdeki konserlerine Bodrum’dan gidip gelecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler