Ana SayfaÜnlülerEbru Polat, olay yaratan evlenme teklifini kendi kendine mi yaptı?

İlgili Postlar

Ebru Polat, olay yaratan evlenme teklifini kendi kendine mi yaptı?

Lüks bir otel odasında kendisine yapılan evlilik teklifine ‘hayır’ yanıtını vermesi ile son günlerin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Ebru Polat, gizemli evlilik teklifi ile kafa karıştırdı. Ebru Polat, evlenme teklifi organizasyonunu kendi kendisine mi yaptı? İşte merak edilen detaylar…

Ebru Polat’a kim evlilik teklifi etti?

Ünlü şarkıcı Ebru Polat, geçtiğimiz günlerde ünlü bir iş adamının kendisine İstanbul’daki lüks bir otelin odasında, otelden daha lüks ve ihtişamlı bir evlenme teklifi etmesi ile gündeme gelmişti. 1000 adet mum, 500 adet balon ve 200 adet gül ile Ebru Polat’a evlenme teklifi ettiği iddia edilen ünlü iş adamının gizemi, merak uyandırdı.

Ebru Polat, otel odasındaki lüks evlilik teklifini reddetme nedenini açıkladı!

Ebru Polat evlilik teklifini kendisi mi organize etti?

Kendisine yapılan bu evlilik teklifine ‘hayır’ yanıtını vermesi ile günlerdir konuşulan Ebru Polat, evlenme teklifi sürprizini fotoğraflar ve video çekimi ile sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaşmıştı. Ancak, evlilik teklifini yapan ünlü iş adamının hiç görünmemesi, isminin dahi ortaya çıkmaması kafaları karıştırdı. Herkes, “Ebru Polat bu evlilik teklifini kendi mi organize etti?” sorusunu sormaya başladı.

Başkasını seviyorum, onu bekliyorum

Ebru Polat, herkesin ağzını açık bırakan son derece görkemli evlilik teklifini kabul etmemesi ile ilgili yaptığı açıklamada, “Başkasını seviyorum. Onun dönmesini bekliyorum. 2 aydır ayrıyız.” diye konuşmuştu.

Ebru Polat kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler