Ana SayfaÜnlülerEbru Gündeş, Kızı Alara ile Birdenbire New York'a Neden Gitti?

İlgili Postlar

Ebru Gündeş, Kızı Alara ile Birdenbire New York’a Neden Gitti?

ABD’nin İran’a uyguladığı yaptırımları delme, bankacılık sahtekarlığı, kara para aklama ve bunlarla birlikte benzer pekçok suçtan New York’ta yargılanan İran asıllı işadamı Reza Zarrab’ın eşi ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, kızı ile birlikte New York’a gitti. Detaylar Haberimizde..

Son dakika: Ebru Gündeş’in cezaevinde sanılan eşi Reza Zarrab Amerika’da bir kadınla görüntülendi!

Ebru Gündeş Kızı Alara ile Birlikte New York’a Gitti!

ABD’nin İran’a uyguladığı yaptırımları delme, bankacılık sahtekarlığı, kara para aklama ve bunlarla ilintili suçlardan New York’ta yargılanan İran asıllı Reza Zarrab’ın eşi ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, kızı Alara ile birlikte THY’nin TK 003 sefer sayılı uçağı ile bugün New York’a iniş yaptı öğrenildi.

Ebru Gündeş kimdir?

Reza Zarrab Geçen Hafta Restaurant da Görüntülenmişti!.

İşlediği suçlardan yargılanırken savcılık ile işbirliğine giderek sanıklıktan tanık konumuna geçen Reza Zarrab’ın eşi Şarkıcı Ebru Gündeş, kızı Alara ile birlikte İstanbul Atatürk Havalimanı VİP salonundan çıkış yaptığı görüntülendi. Reza Zarrab, geçtiğimiz hafta New York’ta ünlü restoran Nobu’da objektiflere yakalanmıştı.

Reza Zarrab Kimdir ?

Ebru Gündeş’in cezaevinde sanılırken restoranda görüntülenen eşi Reza Zarrab’ın yanındaki kadının kim olduğu ortaya çıktı!

ebru gündeş kızı alara ile ilgili görsel sonucu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler