Ana SayfaÜnlülerMurat Dalkılıç Sosyal Medya Hesabından Neden İsyan Etti!

İlgili Postlar

Murat Dalkılıç Sosyal Medya Hesabından Neden İsyan Etti!

Murat Dalkılıç, Hande Erçel ile ayrıldığı haberlerine sosyal medya hesabından isyan ederek, “Birazcık sağduyulu olun artık lütfen… Yeter…” dedi.

Hande Erçel, Murat Dalkılıç’ın Evlilik Teklifini Kabul Etmedi Mi?

Murat Dalkılıç, Hande Erçel ile ayrıldığı haberlerine İsyan Etti!

Ünlü Oyuncu Merve Boluğur’dan boşanan Popçu Murat Dalkılıç ile Hande Erçel bir süredir aşk yaşıyordu. Magazin Basını tarafından da yakından takip edilen Ünlü Çiftin geçtiğimiz günlerde ayrıldığı ve Ünlü Oyuncu Hande Erçel’in Murat Dalkılıç ile yaşadığı evi terk ettiği öne iddia edilmişti. Bu iddiaların ardından 35 yaşındaki Murat Dalkılıç ayrılığın ardından ilk kez açıklama yaparak, “Hande Erçel ile ayrıldığınız doğru mu?” sorusuna “Gördüğünüz gibi yalnızım.” diye yanıtlamıştı.

Murat Dalkılıç kimdir?

“Sevgili Basın Mensubu Arkadaşlarım Birazcık Sağduyulu Olun..Yeter..”

Sosyal medya hesabından çıkan haberlerle ilgili açıklama yapan Popçu Murat Dalkılıç, “Sevgili basın mensubu arkadaşlarım, ilk ve son kez söylüyorum… Konuşmuyoruz demek yazdığınız şeyleri kabul ediyorum demek değil! Bunu bilin… Bu kadar hayati konuların arasında magazinsel oyunlarınızı kafaya takacak halimiz olmadığından, artık bu saçmalıklara bir son vermenizi rica ediyorum… Birazcık sağduyulu olun artık lütfen… Yeter…” ifadelerini kullandı.

Hande Erçel kimdir?

“Gördüğünüz gibi yalnızım”

Ünlü bir mekandan çıkışta, magazin objektiflere takılan Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç, muhabirlerin “Hande Erçel ile ayrıldığınız doğru mu?” sorusuna “Gördüğünüz gibi yalnızım” diye karşılık vermişti.

Hande Erçel ve Murat Dalkılıç ayrıldı mı? Gerçek sonunda ortaya çıktı!

murat dalkılıç ile ilgili görsel sonucu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler