Ana SayfaÜnlülerNihat Doğan Hakkında Koruma Kararını Kim Aldırdı?

İlgili Postlar

Nihat Doğan Hakkında Koruma Kararını Kim Aldırdı?

Kanal D Haber spikeri Buket Aydın, türkücü Nihat Doğan hakkında koruma kararı aldırdı. Karar, 3 ay süreyle uygulanacak. Bu kararlara aykırı hareket edilmesi halinde ise Doğan, 30 güne kadar hapisle cezalandırılabilecek. Detaylar Haberimizde..

Söylemezsem Olmaz’da Nihat Doğan’ın Yerine Kim Geliyor? Ece Erken Açıkladı…

Flaş Kararla Kanal D Haber spikeri Buket Aydın, türkücü Nihat Doğan hakkında koruma kararı çıkarttı.

Geçtiğimiz hafta türkücü Nihat Doğan’ın 11 ve 17 yaşında iki kız çocuğunu alıkoyma iddiasıyla gözaltına alınması iddiası ilk Kanal D Haber’de yayınlanmıştı. Haberin yayınlanmasının ardından bir çok tartışma başlamış ve Nihat Doğan, Kanal D Haber ve Buket Aydın’ı Twitter üzerinden hedef alan mesajlar paylaştığı görülmüştü.

BUKET AYDIN TALEB ETTİ MAHKEME ONAYLADI!

Bugün İstanbul Bakırköy 2. Aile Mahkemesi, Ünlü Spiker Buket Aydın’ın talebi üzerine Nihat Doğan hakkında 3 ay süreyle koruma kararı verdi. Alınan Karara göre Türkücü Nihat Doğan, Buket Aydın’a yönelik tehdit, hakaret, aşağılamave saldırı içeren sözlü sözsüz davranışlarda bulunamayacak, ev adresine ve bulunduğu yere yaklaşamayacak, telefon ve iletişim araçları ile rahatsız edemeyecek, varsa silahını polise teslim edecek, uyuşturucu, uyarıcı madde ve alkol kullanamayacaktır.

Nihat Doğan kimdir?

Mahkeme Kararına Aykırı Hareket Ederse Nihat Doğana Hapis Cezası Uygulanacak!

Ünlü türkücü Nihat Doğan’ın bu kararlara aykırı hareket etmesi halinde ise, ilk seferde 3 günden 10 güne, ikinci seferde 15 günden 30 güne kadar zorlama hapis cezası verilebilecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler