Ana SayfaÜnlülerBurak Deniz ve Melisa Şenolsun ünlü giyim markasının yüzü oldu

İlgili Postlar

Burak Deniz ve Melisa Şenolsun ünlü giyim markasının yüzü oldu

Burak Deniz ve Melisa Şenolsun ünlü giyim markasının yüzü oldu… Ünlü giyim markası, gençleri ve üniversitelileri hedefleyen yeni koleksiyonu için tüm mecraları kapsayan ve seri filmlerden oluşan yeni reklam kampanyasına start verdi. “Tam Benim Tarzım” sloganıyla, televizyon ekranlarında başlayan dizi tadındaki kampanyanın yüzleri ise sevilen oyuncular Burak Deniz ve Melisa Şenolsun oldu. Detaylar haberimizde…

Burak Deniz kimdir?

Melisa Şenolsun ve Burak Deniz aynı reklamda

Gençlere hitap eden 360 derece kampanya, ünlü giyim markasının iki yeni reklam yüzü ile çektiği ilk filmle başladı. Başarılı oyuncular Melisa Şenolsun ve Burak Deniz’in rol aldığı ‘Tam Benim Tarzım’ kampanyası, gençlerin ve üniversitelilerin odağındaki trend tasarımları vitrine çıkarıyor.

Melisa Şenolsun Kimdir?

Melisa Şenolsun ve Burak Deniz iki üniversiteli oldu

Jean ve sweatshirt’lerin ağırlıkta olduğu gençlere özgü tasarımların yer aldığı koleksiyon için hazırlanan film, Melisa Şenolsun ve Burak Deniz’in canlandırdığı iki gencin, üniversite koridorlarında karşılaşmaları ile başlayan eğlenceli ve romantik bir hikâyeyi konu alıyor. Hikâyeye film için özel olarak yapılan dillere dolanacak keyifli bir müzik eşlik ediyor.

Ünlü yönetmen imzasını attı

Yönetmen koltuğunda Uygar Kutlu’nun oturduğu, TBWA\İstanbul imzasını taşıyan reklam filmi, 14 Eylül’den itibaren TV kanallarında tüketici ile buluştu.

Burak Deniz ve Melisa Şensolsun, ünlü bir giyim markası, gençleri ve üniversitelileri hedefleyen yeni koleksiyonu için tüm mecraları kapsayan ve seri filmlerden oluşan yeni reklam kampanyası ile kamera karşısına çıktı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler