Ana SayfaÜnlülerEbru Gündeş'in cezaevinde sanılırken restoranda görüntülenen eşi Reza Zarrab'ın yanındaki kadının kim...

İlgili Postlar

Ebru Gündeş’in cezaevinde sanılırken restoranda görüntülenen eşi Reza Zarrab’ın yanındaki kadının kim olduğu ortaya çıktı!

Ebru Gündeş’in cezaevinde sanılırken restoranda görüntülenen eşi Reza Zarrab’ın yanındaki kadının kim olduğu ortaya çıktı! Ebru Gündeş’e büyük şok. Reza Zarrab’ın yanındaki kadın kim? Zarrab’ın birlikte görüntülendiği kadının kim olduğu şoke etti. Ebru Gündeş’i yıkacak haber ve detayları haberimizde…

Son dakika: Ebru Gündeş’in cezaevinde sanılan eşi Reza Zarrab Amerika’da bir kadınla görüntülendi!

Reza Zarrab bir kadınla görüntülendi

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş’in eşi ve kızının babası Reza Zarrab, 19 Mart 2016 günü ailesi ile birlikte Amerika’ya tatile girerken tutuklanmıştı. O tarihten bu yana cezaevinde tutuklu olarak bulunduğu sanılıyordu. Ancak, dün ortaya çıkan bir fotoğraf yanlış bildiklerimizi ortaya çıkardı. Reza Zarrab, bir kadınla restoranda yemek yerken görüntülendi.

Reza Zarrab kimdir?

İşte Reza Zarrab’ın o görüntüsü

Cezaevinde sanılan Reza Zarrab restoranda çıktı

Reza Zarrab, tutuklu olarak kaldığı sanılan Amerika’da New York’un Soho bölgesindeki ünlü suşi restoranı Nobu’da görüntülendi. Bir kadınla birlikte akşam yemeği yiyen Zarrab, fotoğrafının çekildiğini fark etti ve rahatsız oldu. Reza Zarrab, hemen restoranı terk etti.

Ebru Gündeş kimdir?

Reza Zarrab’ın birlikte görüntülendiği kadın eşi Ebru Gündeş’in yakın arkadaşı çıktı

Ebru Gündeş’in, yıllardır cezaevinde olduğu zamandan bu yana evliliğini sürdürdüğü Reza Zarrab’ın birlikte görüntülendiği kadının kim olduğu merak edilirken, sonunda kadının kimliği öğrenildi. Reza Zarrab’ın, restoranda birlikte yemek yerken görüntülendiği kadının, Ebru Gündeş’in bir dönem hayranı, sonrasında da yakın arkadaşı olan Ayşegül Akgün olduğu iddia edildi.

İşte Reza Zarrab’ın görüntülendiği kadın

Ebru Gündeş ve Ayşegül Akgül arkadaşlığı bitti mi?

Ebru Gündeş ve Ayşegül Akgül’ün arkadaşlığı, Akgül’ün ünlü şarkıcının hayranı olması ile başlamıştı. Hayran – sanatçı ilişkisi, kısa sürede yakın arkadaşlığa dönüşmüştü. Bir dönem çok yakın arkadaşlık yapan iki isim, bir süredir görüşmüyor. Bilinmeyen bir sebepten dolayı Ebru Gündeş ve Ayşegül Akgül arkadaşlığını bitirmiş.

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş ve ünlü iş adamı Reza Zarrab, 10 Şubat 2010 tarihinde muhteşem bir düğün töreni ile dünya evine girdi. Ünlü çiftin 15 Ekim 2011 tarihinde Alara ismini verdikleri kız çocukları dünyaya geldi. Zarrab, eşi Ebru Gündeş’e aldığı lüks ve pahalı hediyeler ile sık sık magazin gündeminde yer alıyordu. 2016 yılında, Amerika’da tutuklandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler