Ana SayfaDedikoduDuygu Özaslan'ın Kilo Eleştirilerine Bikinili Cevabı..

İlgili Postlar

Duygu Özaslan’ın Kilo Eleştirilerine Bikinili Cevabı..

Bir kaç gün önce ortaya çıkan kilolu ve selülitli resmi ile  magazin gündeminde bomba etkisi yaratan sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan’dan yepyeni bir poz daha geldi. Ünlü fenomen’in yayınladığı son pozu, Kilo eleştirilerine cevapmı geldi olarak yorumlandı. İşte Detaylar..

Duygu Özaslan’ın Hastalığı Ne? Duygu Özaslan Hakkında Çıkan İddialara Şok Açıklama Yaptı!

Duygu Özaslan’ın Kilo Eleştirilerine Bikinili Cevabı..

Son zamanlarda Magazin camiasını oldukça meşgul eden sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan’ın tatil yaparken çekilen bikinili resimleri konuşulmaya devam ederken son  çektiği bikinili pozuyla adeta öncekine bir nazire yaptı. Fakat Duygu Özaslan, bu son bikinili pozuylada yine eleştiri oklarının hedefi haline geldi. Duygu Özaslan’dan Kilo Eleştirilerine Bikinili Cevab Geldi..

Duygu Özaslan Kimdir?

Birkaç gün önce havuz kenarında çekilen sarı bikinili fotoğrafıyla günlerce konuşulmaya devam eden Youtuber Duygu Özaslan, o selülitli kareyi unutturmak için hesabından pembe bikinisiyle bir poz daha paylaştı. Son pozunun altına yüzlerce yorum yazılırken yine eleştirilerden de kurtulamayan ünlü Youtuber’a “Bu fotoğrafın orijinalini çok merak ediyorum” şeklinde cevaplarda geldi.

Bu son pozunda da photoshop akıllara getiren Duygu Özaslan ‘ın selülitsiz olmasıyla dikkat çekti.

İşte Duygu Özaslan’ın Pembe Bikinili Son Pozu;

Duygu Özaslan Pembe Bikinili
Duygu Özaslan Pembe Bikinili

Tek Bir Karesiyle Eleştiri Oklarınn Hedefi Olmuştu!..

“Magazin muhabiri arkadaşımız o kadar özel bir yerde beni bulduğu için ona teşekkür ederim. Beni o kadar kötü çıkardığı için ayrıca teşekkür ederim. Evet, kilo aldım. ‘Bulimia Nervoza’ hastalığıyla mücadele ediyorum. İyileşme sürecinde olduğum için kilo aldım. Mental olarak iyiyim, fiziksel olarak iyi olmasam da benim için sorun yok. Gerçekten umurunda değil. Beni çekebilirsiniz” açıklamasını yapmıştı.

Duygu Özaslan Bikinili Fotoğrafları ile Şok Etkisi Yarattı!

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler