Ana SayfaÜnlülerDuygu Özaslan'ın Hastalığı Ne? Duygu Özaslan Hakkında Çıkan İddialara Şok Açıklama Yaptı!

İlgili Postlar

Duygu Özaslan’ın Hastalığı Ne? Duygu Özaslan Hakkında Çıkan İddialara Şok Açıklama Yaptı!

Bikinili fotoğrafları ortaya çıkan fenomen Duygu Özaslan’ın Hastalığı Ne? Duygu Özaslan Hakkında Çıkan İddialara Şok Açıklama Yaptı!

Bikinili fotoğrafları bir Twitter sayfasının paylaşımı ile ortaya çıkan fenomen Duygu Özaslan, çok geçmeden açıklamada bulundu. Instagram hesabından bir story ile açıklamada bulunan Özaslan hastalığından bahsetti.

Duygu Özaslan Bikinili Fotoğrafları ile Şok Etkisi Yarattı!

Duygu Özaslan kimdir?

Duygu Özaslan’ın Hastalığı Ne? Duygu Özaslan Hakkında Çıkan İddialara Şok Açıklama Yaptı!

Tatil yaptığı bölgede bikinili fotoğraflar çekilen ünlü fenomen Duygu Özaslan, twitterda paylaşılması ile kısa sürede yüzlerce yorum almıştı. Kimi kullanıcılar Özaslan’ı savunurken, kimi kullanıcılar ise ağır eleştirilerde bulunmuştu.

Fotoğrafların paylaşılmasının ardından kısa bir süre sonra açıklama yapan Özaslan şu sözleri sarf etti:

Dün magazine çıkan fotoğraflarımı görmüşsünüzdür zaten görmeyen yok. Kilo aldım bunu zaten söylüyordum.Ama şimdi başka bir şey söyleyeceğim size. Aslında bunun nedenini biraz daha sonra paylaşacaktım sizinle biraz daha hazır hissettiğimde, biraz daha iyileşme sürecim ilerlediğinde özel bir video yapacaktım. Bulimia nervozayım. İyileşme sürecindeyim.İyileşme sürecinde olduğum için de daha fazla kilo aldım. Bununla gerçekten gurur duyuyorum. Mental olarak çok iyi bir yerdeyim.

Bulimia Nervoza nedir?

Bulimia Nervoza hastalığı yeme bozukluğu hastalığı olarak da tabir edilebilir. Hastalığa sahip olan kişide belirli bir zaman diliminde mesela 2 saat içerisinde birçok insanın yiyebileceğinden çok daha fazla yiyeceği yeme durumu ve bu atak esnasına yeme kontrolünün yitirildiği duygusunun yaşanmasıdır.

Duygu Özaslan Instagram

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler