Ana SayfaDedikoduGülben Ergen: "Kalbimden Silinmeyeni Google ‘dan Sildirmem!"

İlgili Postlar

Gülben Ergen: “Kalbimden Silinmeyeni Google ‘dan Sildirmem!”

Türk Televizyonlarının arka planında başarılı işlere imza atan, aslında Türkiye’de jüri üyesi olarak tanınan Armağan Çağlayan’ın ‘Gör Beni’ adlı YouTube projesinin bu seferki konuğu ünlü sanatçı Gülben Ergen oldu. Gülben Ergen ‘in samimi açıklamaları YouTube Trend Videolar Listesinde ilk 3 ‘e girdi…Çarpıcı Detayları ile Gülben Ergen Haberimizde..

Gülben Ergen: “Taşıyamadığım Çok Gücüme Giden Bir Acı….”

Kalbimden Silinmeyeni Google ‘dan Sildirmem!

Bu yaz Günay Restoran Bodrum sahnesi öncesinde Şeyda Coşkun ile sıkı bir diyete başlayan bir yandan detoks yapıp, her sabah yürüyüş yapan Gülben Ergen yenilenmiş repertuvarıyla sahnesiyle olduğu kadar görüntüsüyle de bu yazın en çok konuşulan ve en iddialı ismi olacak.

Ve şimdide Armağan Çağlayan’ın ‘Gör Beni’ adlı youtube projesinin konuğu olarak hayranlarının karşısında ünlü sanatçı Gülben Ergen..

Gülben Ergen: “Taşıyamadığım Çok Gücüme Giden Bir Acı….”

“17 yaşındayken abim vefat etti. Babam bu haberi anneme çok sert bir şekilde verdi. Aklıma geldikçe hâlâ içim çekiliyor. Eksikliğini çok hissediyorum. Keşke çocuklarım dayılarını tanısaydı. Beni bırakıp gitmesi taşıyamadığım ve çok gücüme giden bir acı……”

Gülben Ergen kimdir?

“Bebeklerin 1’i Aylarca Alarm Veren Bir Yatakta Yattı…”

“İkizlerin biri 1 kilo 100, j diğeri 1 kilo 300 gram doğdu. Yaşamla ölüm arasında bir kelime varmış; entübe olmak. Çocukların birinin ilk 4 ay görüp görmediğini anlamadık. Akciğer ve kalpte de sorunları vardı. Bebekler 1’i aylarca, kalpleri durduğunda. , alarm veren bir yatakta yattı.”

” Kalbimden sildiremediğim şeyleri Google’dan da sildirmem. Çocuklarıma, gördükleri her şeyi anlatırım……”

Armağan Çağlayan kimdir?

Gülben Ergen: “Bana ‘Annesini Huzurevine Koydu’ Diyenler Var”

“Bana ‘annesini huzurevine koydu’ diyenler var. Annemin 3 evi var. Yılda iki kez Darüşşafaka ‘nın, Urfa’daki bir dairesinde kalıyor. Annem geçenlerde ; diş doktoruna gitti, aracı gönderdim. Sonra öğrendim ki, minibüse binmiş. Nedenini sordum, cevabı şu oldu: ‘Şensin huzurumu kaçıran, minibüs değil.’ Ben de ‘Bana bir şey olmaz’ diye konuşuyorum.”

Gülben Ergen’in Müthiş Fiziği!

Gör Beni GÜLBEN ‘i İzlemek İçin;

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler