Ana SayfaDedikoduİsmail Hacıoğlu İle Duygu Kumarki Boşanmasının Detayları Ortaya Çıkıyor!

İlgili Postlar

İsmail Hacıoğlu İle Duygu Kumarki Boşanmasının Detayları Ortaya Çıkıyor!

Ünlü oyuncu İsmail Hacıoğlu, 2016 senesinde nikah masasına oturduğu dansçı 2. eşi Duygu Kumarki ile yollarını ayırma kararı almıştı. Ünlü çiftin ayrılığının detayları ortaya çıkıyor. Detayları Haberimizde..

İsmail Hacıoğlu ve Duygu Kumarki Mutluluğuna Nazar Değdi….

İsmail Hacıoğlu İle Duygu Kumarki Boşanmasının Detayları Ortaya Çıkıyor!

Ünlü Oyuncu İsmail Hacıoğlu ve dansçı eşi Duygu Kumarki, yollarını ayırma kararı almışlardı. 2016 senesinde yuvalarını kuran ve Yemin isminde birde kızları olan İsmail Hacıoğlu ile Duygu Kumarki evliliklerini sonlandırma kararları magazine bomba gibi düşmüştü. Yavaş yavaş İsmail Hacıoğlu İle Duygu Kumarki Boşanmasının Detayları Ortaya Çıkıyor!

Öfke Nöbetleri Hazin Sonu Hazırladı!..

Hürriyet’in yapmış olduğu özel haberine göre; Oyuncu İsmail Hacıoğlu ve dansçı eşi Duygu Kumarki çiftinin bu sona gelmesindeki asıl sebep İsmail Hacıoğlu’nun öfke nöbetleri olduğu. Ünlü oyuncu İsmail Hacıoğlu’nun evliliğine çok da özen göstermediği için eşi Duygu Kumarki ile aralarının açıldığı, öfkesini kontrol edemediği içinde bir  sinir anında evindeki televizyona vurup kırdığı iddia ediliyor.

İsmail Hacıoğlu kimdir?

Ünlü oyuncu İsmail Hacıoğlu, oyuncu Vildan Atasever ile 2015 senesinde evliliğini sonlanması sonrasında Duygu Kumarki ile yeni bir aşka yelken açmış, 2016 senesinde dünya evine girmiş ve Yemin adında bir evlatları dünyaya gelmişti. Yemin şu sıralar 4 yaşında..

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler