Ana SayfaDizilerDudullu Postası Oyuncuları Kimler, Dizi Konusu Ne?

İlgili Postlar

Dudullu Postası Oyuncuları Kimler, Dizi Konusu Ne?

Son dönemlerde birbirinden iddialı dizilerle internet üzerinden izleyicilerle buluşan BluTV yeni bir diziyle daha izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yayınlanacak yeni dizi Dudullu Postası oyuncuları ve konusuyla şimdiden dikkat çekti.

Yeni Bir Efsane Olabilir  

Bugüne kadar BluTV üzerinden Masum, Sahipli, 7 Yüz ve SıfırBir-Bir Zamanlar Adana gibi çok önemli projeler yayınlanırken her bir proje BluTV takipçilerinin dikkatini çekmişti. Dijital platformlar üzerinden yayınlanan diziler ve yayınlarda daha esnek bir anlatım ve yayın yapılma imkanının olması bu konuda izleyicileri cezbettiği için Dudullu Postası ve benzer diziler için de ilgiyi arttırıyor.

Ünlü Yönetmen Başrolde!

Dizinin yönetmen koltuğunda yer alan isim Onur Ünlü. Yönetmenin Onur Ünlü olması dizi için beklentileri arttıran bir diğer etken. Öyle ki daha önce Türkiye’de efsane olan Leyla ile Mecnun, Ben de Özledim, Beş Kardeş, Görünmez Adam ile Sen Aydınlatırsın Geceyi, İtirazım Var, Polis olmak üzer çok önemli projelerde yer alan yönetmen, Türkiye’nin en başarılı ve sevilen isimleri arasında bulunuyor. Bu bakımdan yeni dizide de iyi bir iş ortaya koyması bekleniyor.

Dudullu Postası Oyuncuları Kimler?

Yeni dizinin oyuncu kadrosunda ilk olarak dikkat çeken isim Hazar Ergüçlü. Daha önce Medcezir gibi pek çok dizide oynayan ve ekranların sevilen oyuncularından olan Hazar Ergüçlü yeni bir internet projesinde rol alacak. Hazar Ergüçlü ile birlikte başrolde yer alan diğer isimler ise Taner Ölmez, Erkan Can, Bülent Şakrak ve Güven Kıraç.

Dudullu Postası Konusu Ne?

Dizi polisiye ve komedi türünde. Dizide biraz kibirli olan Asım’ın Dudullu’da gazete çıkarması ile birlikte olaylar başlıyor. Güven Kıraç’ın canlandırdığı Asım karakteri dizinin ana karakterlerinden birisi olurken, diğer karakter gazetede çalışan isimler olarak karşımıza çıkıyor. Gazetede çalışan Tayfur’un Melis’e aşık olması ile birlikte dizide aşk konusu da işlenirken, Taner Ölmez ve Hazar Ergüçlü dizide iki aşık olarak görülecek.

Hikayesi ve oyuncuları ile oldukça özel bir proje olarak yayınlanacak olan Dudullu Postası’nın izleyenlerden nasıl bir tepki alacağı ve yayın hayatına nasıl devam edeceği oldukça merak ediliyor.

Güven Kıraç kimdir?

Ahmet Rıfat Şungar kimdir?

Özgür Emre Yıldırım kimdir?

Taner Ölmez kimdir?

Hazar Ergüçlü kimdir?

Bülent Şakrak kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler