Ana SayfaKimdirAhmet Rıfat Şungar Kimdir?     

İlgili Postlar

Ahmet Rıfat Şungar Kimdir?     

Ahmet Rıfat Şungar kimdir? Kadın dizisinin kadrosuna dahil olan oyuncu dikkatleri üzerine çekmeyi başardı oyuncu hakkında merak edilenler sizler için hazırladık  Ahmet Rıfat Şungar kimdir haberimizde…
Bugün Doğan Ünlüler

 Ahmet Rıfat Şungar aslen nereli? Ahmet Rıfat Şungar şuan kaç yaşında? Ahmet Rıfat Şungar hangi burç?

Ahmet Rıfat Şungar aslen İsatnbulludur. Oyuncu şuan 35 yaşında ve kova burcudur.

Ahmet Rıfat Şungar Kimdir

Özellikle Nuri Bilge Ceylan imzalı Üç Maymun filmindeki rolüyle hafızalara kazınan genç oyuncu Ahmet Rıfat Şungar Ahmet Rıfat Şungar 9 Şubat 1983’te İstanbul’un Kartal ilçesinde doğdu.

Konservatuarda Tiyatro bölümünü kazananıp mezun olmasının ardından ilk olarak Kaybolan Yıllar ile izleyicilerle buluştu. Bu dizinin ardından tanınan oyuncu,  Aydın Sayman tarafından yönetilen sinema filminin kadrosunda bulundu. 2008 yılında, Eski dizi Hatırla Sevgili’nin kısa bir süre rol alarak kısa süre de kendisinden sıklıkla söz ettirdi.

Öyle çok fazla dizi ve sinema filminde olmasa da rol aldığı işlerde önemli izler bırakan Ahmet Rıfat Şungar, Üniversitede ilk önce İktisat bölümüne yöneldi. Bu bölümü okumaya hak kazanamayınca tiyatro bölümüne yönelmeye başladı ve nitekim İstanbul Üniversitesi Konservatuar bölümünü kazandı.Mezun olduktan sonra Kaybolan Yıllar isimli dizide rol aldı. Ardından Janjan isimi sinema filminde yine kendine rol buldu. O ara Türkiye’nin popüler dizilerinden olan Hatırla Sevgili’de de rol aldı.

Asıl yükselişi Nuri Bilge Ceylan’ın Üç Maymun filminde gerçekleşti. Bu, onun yurtdışında birçok festivale gitmesine de aracılık etti. Onur Ünlü imzalı Beş Şehir filminde sinema seyircisi ile yeniden buluştu. Uzunca bir süre ekranlara ve sinemaya ara verse de ailesinin desteği ile oyunculuğa geri döndü. En son Merhamet isimli dizide oynayan Ahmet Rıfat Şungar, şu aralar Dudullu Postası için kamera karşısına geçmiş durumda.

Kadın dizisinin kadrosuna

Şuanda Kadın dizisinin kadrosuna dahil olarak izleyici tarafında merak edilen isimler arasında yerini aldı. Dizisinin seyrini değiştirecek bir karakter olarak karşımıza çıkıyor. izleyici tarafından sabırsızlıkla bekleniyor.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler