Ana SayfaDizilerSurvivor 2018'e Katılacağı Konuşulan 2 İsim Kim?

İlgili Postlar

Survivor 2018’e Katılacağı Konuşulan 2 İsim Kim?

Survivor 2018’e Katılacağı Konuşulan 2 İsim Kim?

Survivor 2018 yarışması için geri sayım başladı. Merakla beklenen Survivor yarışması Şubat ayında izleyicisiyle buluşacak. Hemen hemen ünlüler kadrosunun belli olduğu yarışmada eksikler dolmaya devam ediyor. Peki Survivor 2018 kadrosunda yer alacağı konuşulan iki isim kim? Detaylar haberimizde.

Survivor Kadrosunda Kesinleşen İsimler

Survivor kadrosunda şuanda; Murat Ceylan, Cumali Akgül, Ümit Karan, Hakan Hatipoğlu, Nihat Doğan, Adem Kılıççı, Hilmicem İntepe, Merve Aydın, Sema Aydemir, Nagihan Karadere ve Turabi Çamkıran’ın katılacağı kesinleşmişti. Ayrıca Acun Ilıcalı da milli atlet Nevin Yanıt’ın da kadroya alındığını ama gönüllüler takımında yer aldığını sosyal medya hesabından duyurmuştu.

Gönüller takımı için şuan seçmeler devam etse de Acun Ilıcalı başlamasına az kalan yarışmanın yarışmacıları belli olmaya devam ediyor. Şu sıralar ise iki ismin yarışmaya dahil olacağı konuşulsa da daha net bir şey yok.

İlk Konuşulan İsim Gizem Kerimoğlu

Survivor 2016 yılının unutulmaz yarışmacılarından biri olan Gizem Kerimoğlu, tavrı ve başarısıyla herkesin beğenisini kazanmıştı. Adaya 108. günde veda eden Kerimoğlu’nun Survivor 2018 All Star kadrosunda yer alacağı söylentiler arasında. Ancak bu iddialar daha doğrulanmadı.

Diğer Konuşulan İsim Elif Güngör

Konuşulan bir diğer isim de fitness eğitmeni olan Elif Güngür. Elif Güngör’ün Survivor ile ilgili bütün sosyal medya hesaplarını takip ediyor olması iddiaları güçlendiriyor. Ancak Elif Güngör’ün de seçmeleri devam eden Survivor 2018 kadrosunda olacağına dair bir açıklama yok.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler