Ana SayfaKimdirÖzgür Emre Yıldırım Kimdir?

İlgili Postlar

Özgür Emre Yıldırım Kimdir?

Ekranların sevilen isimlerinden birisi olan Özgür Emre Yıldırım kimdir, kaç yaşındadır?

Kısa süre içerisinde sevilen ve takip edilmeye başlanan Özgür Emre Yıldırım, 26 Ekim 1983’te doğdu. İstanbul’da doğan oyuncu, eğitimini İstanbul’da aldığı gibi özellikle oyunculuk alanında kariyer yapmayı planlaması ile birlikte Müjdat Gezen Sanat Merkezi’ne kayıt oldu. Sanat merkezinde aldığı oyunculuk eğitimi sayesinde bu alanda oldukça iyi duruma gelen Özgür Emre Yıldırım, daha sonrasında kendisine sunulan fırsatlar sayesinde farklı projelere yer alma fırsatı elde etti. Oyuncunun ilk deneyimi ise 2010 yılında oldu.
Bugün Doğan Ünlüler

Özgür Emre Yıldırım Kimdir? İlk Hangi Projede Yer Aldı?

Özgür Emre Yıldırım’ın ilk yer aldığı proje Al Gülüm Ver Gülüm dizisi oldu. bu diziyle birlikte ekranlarda görülen Özgür Emre Yıldırım, daha sonrasında Türkiye’de çok sevilen ve usta oyuncuların yer aldığı Kabadayı gibi projelere de dahil oldu. 2015 yılında Eksik, 2016 yılında ise İkimizin Yerine isimli sinema filmlerinde yer alna Özgür Emre Yıldırım, böylece sinemada da oldukça iddialı olmayı başardı. Oyuncunun 2017 yılı itibari ile son projelerinden birisi ise Arif V 2016. oldu

Oyuncunun kariyerinde oyunculuğun yanı sıra yönetmenlik de yer alıyor. 2008 yılında Memleket Hikayeleri – Yarim Elin Oldu, 2006 yılında Şarkılar Susmasın ve 2002 yılında Tsunami adlı kısa filmde Özgür Emre Yıldırım, yönetmen koltuğunda oturdu.  Bu yapımlar da oyuncunun sektörde ses getirmesini sağladı. Yönetmenlik ve oyunculuk noktasında kendini geliştirmeye devam eden başarılı isim, önümüzdeki günlerde de ekranlarda yer almaya devam edecek.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler