Ana SayfaÜnlülerDoğuş'un Eşinin Zafer Sevinci

İlgili Postlar

Doğuş’un Eşinin Zafer Sevinci

Doğuş’un eşinin zafer sevinci. Doğuş’un Azerbeycanlı gazeteci eşi Xosqedem Hidayetgizi ülkesinde yaşanan zor dönem için çocuklarını babalarına emanet ederek savaş bölgesine gitmişti. Azerbeycan’ın yaşadığı zafer ile Doğuş’un eşi “Doğduğum topraklara gideceğim” dedi. Detaylar haberimizin devamında…

Doğuş kimdir?

Doğuş’un Eşinin Sevinci

Doğuş’un eşinin zafer sevinci. Azerbeycan’da yaşanan zafer sonrası Bakü sokaklarına dökülen vatandaşların sokağa çıktığı anları cep telefonu ile görüntüleyen ve halkla konuşan Xosqedem Hidayetgizi, “Zafer günümüzü kutluyoruz. Yıllardır düşman topraklarımızı işgal etti. Bu uğurda çok şehit verdik. Bu topraklar uğrunda nelerimizi yitirdik. Kötü günler artık arkada kaldı. Azerbaycan’ın zaferini kutluyoruz. Ben artık şehrime, köyüme gideceğim. Yıllardır görmediğim köyüme gideceğim” ifadelerini kullandı.

Baba Olmayı İstiyordum

Şarkıcı Doğuş, Xosqedem Hidayetgizi ile 2014 yılının Kasım ayında evlenmiş ve bu evlilikten ikiz çocuk sahibi olarak sakin bir hayata geçmişti. Geçtiğimiz aylarda eşi ile yürüyüş yaparken görüntülenen Doğuş yeni hayatı ile muhabirlerin sorularını yanıtlamıştı.

Doğuş estetik mi yaptırdı? Sonunda açıkladı!

‘Ben baba olmayı eskiden çok istiyordum ama sonradan istememeye başladım çünkü bu iğrenç dünyaya evlat getirmek zor bir işti. Şükürler olsun aslan gibi bir eşim oldu ve o beni ikna etti’ dedi. Bu sene tatil yapmadıklarını dile getire Doğuş ‘Çocuklarla bol bol hava alıyoruz’ dedi.

Evlenmeden önce çocuk sahibi olmak istediğini sık sık dile getiren şarkıcıya muhabirler babalık duygusunun nasıl bir duygu olduğunu sordular. Doğuş ; ‘Ben baba olmayı eskiden çok istiyordum ama sonradan istememeye başladım çünkü bu iğrenç dünyaya evlat getirmek zor bir işti. Şükürler olsun aslan gibi bir eşim oldu ve o beni ikna etti’ diyerek cevap verdi.

Gazeteciler tarafından son dönemdeki müzik piyasası hakkındaki düşünceleri sorulan şarkıcı, “Bence hiç yorumlamayayım çünkü müzik piyasası çok kötü” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler