Ana SayfaDedikoduFarah Zeynep Abdullah'tan Murat Boz Açıklaması

İlgili Postlar

Farah Zeynep Abdullah’tan Murat Boz Açıklaması

Aslı Enver’den ayrıldıktan sonra adı aşk dedikodularından kurtulmayan ünlü popçu Murat Boz’un, güzel oyuncu Farah Zeynep Abdullah’la yeni bir aşka yelken açtığı iddia ediliyordu. Bir süredir birlikte oldukları söylenen ikiliden sessizliği bozan Farah Zeynep Abdullah oldu. Farah Zeynep Abdullah’tan Murat Boz açıklaması geldi. İşte ünlü oyuncunun o açıklamaları;

Aslı Enver’den Sonra Neden İlişki Yaşamadı

Geçtiğimiz senenin sonlarına doğru üç buçuk senedir birlikte olduğu Aslı Enver’le yollarını ayıran Murat Boz bir süredir ilişkilere tövbeli. Evlilik arifesindeyken yollarını ayırma kararı alan çiftin neden ayrıldığı henüz gizemini korkuyor. Enver’le yollarını ayırdıktan sonra Deren Talu ve Burcu Bakdur gibi ünlü isimlerle anılan Murat Boz hakkında çıkan aşk iddialarını yalanlamıştı.

Takipçisine Bir Küfürlü Cevapta Farah Zeynep Abdullah’tan Geldi…

Aşk Hakkında İlk Kez Konuştu

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan canlı yayın yapan Murat Boz hayranlarından gelen soruları yanıtladı. Özel hayatıyla ilgili gelen sorulara da uzun süre sonra ilk kez açılık getiren Murat Boz sorulara “Merak etmenizi çok iyi anlıyorum. Hayatımda kimse yok. Olursa zaten bilirsiniz, açıklarım” yanıtını verdi.

Murat Boz Kimdir?

Farah Zeynep Abdullah’tan Murat Boz Açıklaması

Murat Boz, Ağustos ayında 31 yaşına basan ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah’ın doğum gününü de katılmıştı. İkili hakkında çok geçmeden aşk söylentileri gelmeye başladı. Ardından bir müzik projesinde birlikte yer alan bu projeyle yakınlaştıkları iddia edilen ikili suskunluğunu koruyordu ki dün Farah Zeynep Abdullah sosyal medya hesabından yayımladığı videoyla iddialara yanıt verdi. Önce Twitter hesabından “Farah Zeynep Abdullah “Bir kadın ve bir erkek arkadaş olabilir, kesin bilgi yayalım” paylaşımını yapan Farah Zeynep ardından Instagram hesabından yayımladığı videoyla haberlerle dalga geçerek “Murat Boz’la aşk yaşıyormuşuz, bir de gizliyormuşuz” dedikten sonra Çocuklar Duymasın jenerik müziğini koydu.

Farah Zeynep Abdullah Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler