Ana SayfaDedikoduSinan Akçıl'ın Burcu Kıratlı Suskunluğu

İlgili Postlar

Sinan Akçıl’ın Burcu Kıratlı Suskunluğu

Geçtiğimiz seneden beri ilişkilerine bir küs, bir barışık devam eden Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı çiftinin yollarını yeniden ayırdığı iddia ediliyor. Ferhat Göçer’in neden olduğu boşanmadan bir ay sonra yeniden bir araya gelen çift hakkındaki ayrılık iddiaları üzerine Sinan Akçıl’ın Burcu Kıratlı suskunluğu kafaları iyice karıştırırdı. Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı gerçekten ayrılıyor mu?

Büyük Kavga Ayrılığa Neden Oldu

Evliliklerinde daha öncede sorun yaşayan ama sevgileriyle bu sorunları yenmeyi başaran Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı‘nın geçtiğimiz sene ani bir kararla boşanacakları öğrenilmişti. Çiftte bardağın taşmasına neden olan damla Ferhat Göçer’e ait olduğu söyleniyordu. Düğünde yaptığı açıklamalardan sonra tartışmaya başlayan çift bu sorunu çözemeyerek ayrılma kararı almış ve tek celsede boşanmışlardı.

Burcu Kıratlı’dan Kötü Haber, Sinan Akçıl’ı Sildi

Aşk Galip Geldi

Ayrıldıktan sonra Burcu Kıratlı bir süreliğine sessizleşmişti. Sosyal medyada çok sık paylaşım yapmayan Kırtalı’nın yakın arkadaş çevresinden ayrılık nedeniyle çok üzgün olduğu ve ayrılığı atlatamadığı öğrenilmişti. Bu günlerde objektiflere yansıyan Sinan Akçıl’ında mutsuzluğu yüzünden okunuyordu ki ayrılık uzun sürmedi. Öfkeyle kalktıklarını anlayan çift zararla oturmak yerine birbirini affetmeye karar verdi ve bir süre sonra yeniden evlendi.

Sinan Akçıl’ın Burcu Kıratlı Suskunluğu

Aramağan Çağlayan’ın programında “İlk kez tek eşliyim” açıklamasıyla gündeme damgasını vuran Sinan Akçıl‘ın eşi Burcu Kıratlı ile yine dargın gibi görünüyor. Geçtiğimiz haftalarda ihanet iddialarıyla gündeme çiftten Sinan Akçıl’ın, Azerbaycanlı sevgilisi uğruna birlikte yaşadığı eski eşi Burcu Kıratlı’yı terk ettiği iddia edilmişti. Çıkan haberlerin ardından açıklama yapan Akçıl, iddiaların doğru olmadığı ancak eski eşiyle ayrıldıklarını fakat çıkan bu haber sayesinde yeniden bir araya geldiklerini açıklamıştı. Tüm bunların ardından çiftin bir kez daha kavga ederek ayrıldığı hatta evleri de ayırdıkları iddia edildi. Geçtiğimiz gün Etiler’de görüntülenen Sinan Akçıl konuyla ilgili soruları yanıtlamadı.

Sinan Akçıl Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler