Ana SayfaDedikoduNesrin Cavadzade ve Gökhan Alkan Evlilik Yolundaki İlk Adımı Attı

İlgili Postlar

Nesrin Cavadzade ve Gökhan Alkan Evlilik Yolundaki İlk Adımı Attı

Geçtiğimiz seneden beri imalı paylaşımlarıyla dikkat çeken Nesrin Cevadzade aşkı buldu, bulacak derken ünlü oyuncu rol arkadaşına gönlünü kaptırdı. Bir süredir Gökhan Alkan’la birlikte olduğu bilinen Cevadzade ilişkisini saklama gereği duymuyor. İlişkileri ciddileştiği iddia edilen Nesrin Cevadzade ve Gökhan Alkan evlilik yolundaki ilk adımı attı. İşte detaylar;

Aşkı Sette Buldu

Geçtiğimiz sene sosyal medya paylaşımları kafaları bir hayli karıştıran Nesrin Cevadzade ilişkide olduğu iddialarına açıklama yaparak hayatında kimsenin olmadığını dile getirmişti. Güzelliğinin yanı sıra samimi ve içten tavırlarıyla da pek çok kişinin gönlünü kazanan ünlü oyuncu aradığı aşkı sette buldu. Bu sezon dizisinin kadrosuna dahil olan Gökhan Alkan, Nesrin Cevadzade’nin gönlünü çaldı.

Gökhan Alkan Sevgilisi Olduğunu İtiraf Etti!

Aşkı Reddetmedi

Geçtiğimiz günlerde Etiler’de objektiflere yakalanan Gökhan Alkan, aşk hakkındaki soruları ne reddetmiş ne kabul etmişti. Hayatında biri olup olmadığı sorulunca ünlü oyuncu “Olursa siz zaten görürsünüz; sizden kaçmaz. Şöyle söyleyeyim; ‘Taşın kalbi yok ama onu da yosun sarıyor.’ Bizim de gönlümüzde bir şeyler vardır ama siz görememişsinizdir. Bundan sonra daha dikkatli olursanız gözden kaçmayacaktır.” yanıtını vermişti.

Gökhan Alkan Kimdir?

Nesrin Cevadzade ve Gökhan Alkan Evlilik Yolundaki İlk Adımı Attı

Nesrin Cevadzade ve Gökhan Alkan Aile Yemeğinde
Nesrin Cevadzade ve Gökhan Alkan Aile Yemeğinde

Bir süredir birlikte oldukları bilinen Nesrin Cevadzade ve Gökhan Alkan’ın ilişkisi ciddileşiyor. Nesrin Cevadzade, Gökhan Alkan’ı ailesiyle tanıştırdı. Çift dün akşam Cevadzade’nin ailesiyle birlikte yemek yedi. Evleneceklerine dair iddialar artan çift, Tarabya’daki bir restoranda görüntülendi. Çifte yemekte Cavadzade’nin anne ve babasını da eşlik etmesi evlilik dedikodularının artmasına neden oldu. Mekan çıkışında soru çiftin soru yağmuruna tutulması üzerine Gökhan Alkan “Fazla söze gerek yok. Aile yemeği yedik, çok mutluyuz” yanıtını verdi.

Nesrin Cevadzade Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler