Ana SayfaDizilerDoğduğun Ev Kaderindir 36. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mehdi Nasıl Bir Pisliğe...

İlgili Postlar

Doğduğun Ev Kaderindir 36. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mehdi Nasıl Bir Pisliğe Bulaştığını Anlıyor!

Tv 8’in sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir, 36. yeni bölümüyle 17 mart çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Zeynep, Benal’in odaya kapatıldığını duyar duymaz gidip onu kurtarır. Nuh ile Mehdi, bu yüzden birbirlerine girer. Cemile ile Nuh, ayrı eve çıkar. Özlem, Amerika’ya geri döner. Benal’in gittiğini öğrenen Mehdi, kızını alıp gider. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Mehdi, nasıl bir pisliğe bulaştığını yeni anlıyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Mehdi Nasıl Bir Pisliğe Bulaştığını Anlıyor!

Doğduğun Ev Kaderindir 36. bölüm 1. fragmanında; Zeynep Barış aşkı, dolu dizgin devam ediyor. Cemili, kardeşiyle konuşup onu gittiği yoldan döndürmeye çalışıyor. Mehdi, Cengiz’le konuşup o işleri bırakacağını söylüyor. Ama Cengiz, onun canını değil onun sevdiklerinin canını alacağını söylüyor. Mehdi, Cengiz’in yüzünü yeni görüyor.

İşte Doğduğun Ev Kaderindir 36. bölüm 1. fragmanı…

 

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 35. BÖLÜM ÖZETİ!

Mehdi, Benal’in gideceğini anlayıp onu odasına kilitler. Benal, hemen Zeynep’i arayıp odasında kilitli kaldığını söyler. Zeynep, Cemile’ye çok öfkelenir ve buna nasıl müsaade ettiğini sorar. Zeynep, eline geçirdiği yangın tüpüyle, Benal’in odasını kırıp onu çıkarır.

Nuh, Mehdi’ye bunu nasıl yaptığını söyleyip onu yumruklar. Daha sonra Cemile’ye kendisinin o evde artık kalamayacağını, kendisiyle gelmek istiyorsa gelmesini söyler. Cemile, biraz düşündükten sonra Nuh’la gitmeyi kabul eder. Zeynep, Benal’i ve kızını alıp eve getirir.

Mehdi, onlara engel olamaz. O arada Barış’la Zeynep’in evleneceklerini öğrenir. Cemile ile Nuh’da eve gelir. Özlem, Barış’ın evlenme teklifini Zeynep’in kabul ettiğini öğrenip çok sinirlenir. Hemen eşyalarını toplayıp Amerika’ya döner. Barış, ablasıyla vedalaşamadığı için çok üzülür.

Benal, işini ve kalacak yerini ayarladıktan sonra Zeynep’e bir mektup bırakıp gider. Kızını ondan başka kimsenin koruyamayacağını yazar. Cemile ile Nuh’da gittikten sonra Mehdi, tek başına kalır. Mehdi, Benal’in gittiğini ve kızını Zeynep’e emanet ettiğini öğrenir. Evdekiler bir araya gelip o çocukla ne yapacaklarını düşünmeye başlar.

Cemile ile Nuh, ayrı eve çıkar. Mehdi, Zeynep’in kapısını çalıp ondan kızını ister. Zeynep, Müjgan’ı vermek istemeyince zorla içeri girip zorla kızını alır. Barış, ona suç işlediğini söyleyince Mehdi, kızını hiçbir kimsenin kendisinden alamayacağını söyleyip gider.

Doğduğun Ev Kaderindir 36. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Mehdi Kızıyla Tek Başına…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler