Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 26. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Gülben'in Korktuğu Şey Başına Geliyor!

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 26. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Gülben’in Korktuğu Şey Başına Geliyor!

TRT 1’in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı, 26. yeni bölümüyle 16 mart salı günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Han, İnci’ye çöplerde yapamadığı resimleri ve oyuncakları aradığını anlatır. İnci, önce ondan kaçar. Ancak, sonra geri dönüp onun tedavi olması şartıyla ondan boşanmayacağını söyler. Bunu duyan Safiye, İnci’ye tokat atar. İnci, Safiye’ye baş kaldırır. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Gülben’in, korktuğu başına geliyor.

Salı Dizileri 2020

Gülben’in Korktuğu Şey Başına Geliyor!

Masumlar Apartmanı 26. bölüm 1. fragmanında; İnci, babasının öldüğünü öğrendikten sonra Safiye’ye baş kaldırıyor. Han ablasına, eğer karısına bir daha böyle davranırsa, kendisininde onun sevdiklerine zarar vereceğini söyleyip tehdit ediyor. Gülben, Esat ile Esra’ya karşılaşınca sıkışıp tuvaletini tutamıyor. Onların karşısında rezil olduğunu düşününce de çığlık atmaya başlıyor.

İşte Masumlar Apartmanı 26. bölüm 1. fragmanı…

MASUMLAR APARTMANI 25. BÖLÜM ÖZETİ!

Han İnci’ye, çocukluğunda annesinin yaptığı resimleri, oynadığı oyuncakları çöpe attığını ve kendisinin çocukluğundan beri onları çöpte aradığını ona anlatır. İnci, Han’dan korkup kaçar. O gece gidip Esra’da kalır. Safiye, İnci’nin eve gelmediğini görür.

Safiye’nin doğum günü için Naci, ona güzel bir hediye alır. Sonra, Neriman’ı ağlattığını gördüğü için onunla aşağıda konuşur. Aynı annesi gibi konuştuğunu gören Naci, bunu Safiye’nin yüzüne vurup ona, bunu yapmamasını güzel bir dille anlatır. Safiye, Naci’ye kendi kızıyla ilgilenmesini söyleyip ona, ağır konuşur.

Naci, ona arkasını dönüp gider. Gülben, Esad ile randevulaşır. Ablasının dışarı çıkmayacağını öğrenince gerçekleri anlatır. Esad ile Gülben, buluşur. Gülben’in, temiz kalpli olduğun bilen Esad, ona sadece onunla arkadaş olup gezmek istediğini, yani sosyalleşmek istediğini söyler.

Esad’ın, teklifini önce onun kendisine acıdığını düşünse de sonra, kabul edip ayrılır. Hikmet, Safiye’ye çok güzel bir doğum günü partisi hazırlar. Safiye, terasta kendisini bekleyen sürprizle çok mutlu olur. Hediyeleri alıp, yine annesinin hayalini görüp çıngar çıkarmak istese de, Naci’nin sayesinde susmayı başarır.

Safiye, İnci ile Han’ın konuşmalarını duyar. İnci’nin, Han’ı ve kendilerini doktora götüreceğini anlar ve çıldırır. Ege’nin arkadaşları onun evine gelmek ister. Ama babasının sarhoş olduğunu görünce Ege, ona ölmesini istediğini söyler. Ege, sabah babasının öldüğünü anlıar.

Ablasına gidip babasının öldüğünü söyler. O sırada Safiye’den tokat yiyen İnci, ayakkabılarını giyip salonun ortasına girer ve onun karşısında çığlık atıp, ağlamaya başlar. Bu arada Safiye, hala konuşmaya devam eder. İnci’nin, çığlıklarıyla kendisine gelir.

Masumlar Apartmanı 26. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? İnci Safiye’ye Baş Kaldırıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler