Ana SayfaDizilerAkrep 15. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ferda Perihan Savaşı Yeni Başlıyor!

İlgili Postlar

Akrep 15. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ferda Perihan Savaşı Yeni Başlıyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Akrep, 15. yeni bölümüyle 18 mart perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Ferda, beş parasız kalır. Perihan, onun işinden ve evinden atılmasını sağlar. Ferda, annesinden hesap sormak için gittiğinde Merve, annesinin sevgilisi olduğunu Fikret’ten öğrenir. Ahmet, Fikret’i öldürür. Ferda, Fikret’i öldürmek suçundan göz altına alınır. Akrep, 15. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ferda Perihan savaşı yeni başlıyor.

Perşembe Dizileri 2020

Ferda Perihan Savaşı Yeni Başlıyor!

Akrep 15. bölüm 1. fragmanında; Ferda, serbest kalır kalmaz annesine savaş açıyor. İpek’le konuşup ondan kendisine bir koz getirmesini istiyor. Ayrıca Merve’nin o evden ayrılması için Duru’ya iş birliği teklif ediyor. Duru, Ferda ile anlaşmayı kabul ediyor ve evde kavga çıkarıyor. İşin içine, Aras’da giriyor.

İşte Akrep 15. bölüm 1. fragmanı….

AKREP 14. BÖLÜM ÖZETİ!

Ferda, hapisten çıktıktan sonra iş aramaya başler. Bu zor günlerinde Ayşem, onu yalnız bırakmaz. Ferda, Ayşem’i Ahmet’in bulmasından korktuğu için ona, bir daha yanına gelmemesini ister. Perihan, adım adım Ferda’yı takip ettirir.

Ferda, bir güzellik merkezinde iş bulur. Perihan, iş yerinin sahibiyle konuşup onu işten attırır. Ferda, kapıda annesini görür. Perihan, Ferda’ya cehenneme hoş geldiğini söyleyip gider. İpek, evde hiç mutlu değildir. Şahin de, onunla fazla ilgilenmez. Merve, annesini görmeye gider.

Kapıyı Ayşem açar. Onu annesinin yanında görünce dönüp gider. Kapıda Aras’la karşılaşır. Aras, Merve’ye İpek’i sorar. Akşam Merve İpek’e, abisini gördüğünü onu sorduğunu söyler. Duru, İpek’in abisini görmeye gidereceğinden emin onu göz hapsine alır.

İpek’in doğum gününü bir tek Merve ve Aras, hatırlar. Aras, Merve’den İpek’e hediye gönderir. Ertesi gün İpek, abisini görmeye gider. Duru, Şahin’le birlikte İpek’i abisinin evinde bulur. Aras, İpek’e gitmemesi için yalvarır. İpek ise, eski fakir hayata geri dönemeyeceğini söyleyip gider.

Ferda’nın ev sahibi ondan, evi boşaltmasını ister. Ev sahibi Perihan’ın, üç katı kira verdiğini ve bir senelik kirayı da peşin verdiğini söyler. Ferda, öfkeyle annesinin evine gider. Herkesin içinde annesinin kendisini, işinden kovulmasını sağladığını ve üzerine birde evinden çıkarttırmaya çalıştığını söyler.

Merve, anneannesine duyduklarının doğru olup olmadığını sorar. Fikret, Ferda’nın yeni zengin sevgilisinin olduğunu söyleyiverir. Bunu duyan Merve, annesini ite ite evden kovar. Ahmet, Fikret’i adamlarına aldırır ve onun hisselerini alana kadar dövdürür. Fikret’ten hisseleri aldıktan sonra Ahmet, onu öldürtür.

Fikret’in ölüm haberini alan Perihan ile çocukları perişan olur. Perihan, Fikret’i Ferda’nın öldürmüş olabileceğini söyleyip onu ihbar eder. Polisler Ferda’yı göz altına alır.

Akrep 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ferda Fikret’i Öldürmek Suçundan Göz Altına…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler