Ana SayfaDizilerDoğduğun Ev Kaderindir 23. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Burhan Müjgan'ı Da Kendisini...

İlgili Postlar

Doğduğun Ev Kaderindir 23. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Burhan Müjgan’ı Da Kendisini De Öldürüyor!

Tv 8’in sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir, 22. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Mehdi, Bayram’ı perişan halde dilenirken bulup onu Zeynep’in evine götürüyor. Bayram, ilk günden Nermin’in cüzdanından para çalarken yakalanıyor. Zeynep, babasından ertesi gün evi terk etmesini istiyor. Zeynep’in Barış ile Bulgaristan’a gideceğini öğrenen Sakine, kızının pasaportunu alıp götürüp Mehdi’ye veriyor. Mehdi, evini satıp Zeynep’in evinin karşısından ev kiralıyor. Müjgan, memlekete annesinin yanına gitmeye karar veriyor. Burhan, Müjgan’ı da kendisini de vurup öldürüyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Burhan Müjgan’ı Da Kendisini De Öldürüyor!

Doğduğun Ev Kaderindir 23. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Bayram’ı gören Sakine, hemen onu eve alıp karnını doyurup kendisine getiriyor. Durumu öğrenen Zeynep’i eve arabasıyla Barış bırakıyor. Mehdi, iyice Barış’ı kıskanmaya başlıyor. Barış, Mehdi’nin yanına gidip bu sıralar onunla çok karşılaştıklarını söyleyip, Zeynep’i takip ettiğinin farkında olduğunu ima ediyor. Bayram, gece yarısı Nermin’in odasına girip onun cüzdanından para çalıyor.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 22. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Nermin’in çığlıklarından herkes uyanıyor. Her şeye rağmen Sakine, Bayram’a arka çıkmaya çalışıyor. Zeynep, babasından sabah evi terk etmesini istiyor. Mehdi, Bayram’ı evine götürüyor. Müjgan, onu evde istemiyor. Mehdi ise, evi kat karşılığı verdiğini, onlara birer daire düştüğünü, kendi payına düşeni ise sattığını söylüyor. Müjgan, kendisinin hakkını istemediğini söyleyip annesinin yanına memlekete gitmeye karar veriyor.

Barış, Nermin ile kendisini dolandıran eşini görüntülü bir şekilde karşı karşıya getiriyor. Nermin, görüşmeden sonra Ekrem’in kendisine pişkin davranmasını kaldıramıyor. Zeynep, üç günlüğüne Bulgaristan’a iş gezisine gideceğini söylüyor. Hemen Sakine, buna karşı çıkıyor ve gidip durumu Mehdi’ye yetiştiriyor. Zeynep, gideceği gün pasaportunu evde bulamıyor. Sakine, Zeynep’in pasaportunu Mehdi’ye götürüp vermiştir.

Barış, durumu anlayıp konsolosluktan pasaport yerine geçen bir belge çıkarttırıyor. Mehdi, sürekli takip ettiği Zeynep’in Bulgaristan’a gideceğini öğreniyor. Barış, Zeynep’i motorsikletle gelip evden alıyor. Mehdi’nin önüne bir araç çıktığı için onları takip edemiyor. Cemile ve Nuh, memlekete gidecek olan Müjgan’ı yolcu etmek için terminale gidiyor. Burhan, oraya gidip önce Müjgan’ı vuruyor. Sonra kendisini vuruyor.

Doğduğun Ev Kaderindir 22. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Bayram’ın Gelmesiyle Zeynep’in Kafası Yine Karışıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler