Ana SayfaDizilerKuzey Yıldızı İlk Aşk 42. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yıldız İle Kuzey...

İlgili Postlar

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 42. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yıldız İle Kuzey Evlendiklerine İnanamıyor!

Show Tv’nin gülme garantili dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk, 42. yeni bölümüyle 5 aralık cumartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Kuzey, gerdeğe girmeden önce ailenin erkeklerinden dayak yer. Yıldız’ı kucağında içeri taşıdıktan sonra ona mükellef bir sofra hazırlayıp ne isterse yapacağını söyler. Yıldız, Kuzey’den çay ister. O sırada kapı çalınır ve Sefer kapıyı açan Kuzey’e ne yaptıklarını sorar. O da çay içtiklerini söyleyip onu gönderir. Yıldız’ın yollarına güller seren Kuzey, ondan gülleri takip etmesini ister. Kuzey Yıldızı İlk Aşk 42. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Yıldız ile Kuzey, hala evlendiklerine inanamıyor.

Cumartesi Dizileri 2020

Yıldız İle Kuzey Evlendiklerine İnanamıyor!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 42. bölüm 2. fragmanında; Kuzey, sabah uyandığında Yıldız’ı yanında göremeyince kendisinin terk edildiğini zannedip korkuyor. İkili yeni evlerini gezip plan yapıyor. Nahide, Cevher’e bir kısmet buluyor. Evinde her gün yangın çıkan birisi, bu yangınların sebebini bulana 500 bin para ödülü vereceğini gazeteye ilan veriyor. Sefer, para ödülünü almak için kolları sıvıyor.

İşte Kuzey Yıldızı İlk Aşk 42. bölüm 2. fragmanı….

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 41. BÖLÜM ÖZETİ! 

Yıldız, Kuzey bulunana kadar üzerindeki kaftanı çıkarmaz. Sanki, çıkarırsa uğursuzluk yaşayacağını düşünür. Sefer ile Kuzey, polislerden kaçmak için bir aracın içine girerler. Aracın içi soğumaya başlar. Sonra, bindikleri aracın soğuk hava aracı olduğunu anlarlar. İçeri gittikçe soğumaya başlar. İkili bir daha ailelerini göremeyeceklerini düşünür. O sırada şoför aracı açıyor ki içeride donmak üzere olan iki kişi görür.

Hemen onları bir çorbacıya götürüp ısıtır. Cevher, gelip aklandığını artık polisin kimseyi aramadığını söyler. Kuzey, şoförün telefonundan Yıldız’ı arar. Yıldız, polisin onları aramadığını söyleyip hemen geri dönmelerini ister. Kuzey ile Sefer, Ordu’ya geri dönüp düğün hazırlıklarına başlıarlar. Yıldız, babasının yanına gelinlikle gidip ondan rızasını ister. Oda eğer o kapıdan çıkıp giderse Kuzey’i öldüreceğini söyler.

Kuzey ile Yıldız’ın, muhteşem bir düğünü olur. Sıra nikah merasimine gelince Yaşar, içeri girip elini cebine atar. Herkes onun silah çıkaracağını ve Kuzey’i öldüreceğini düşünürken o kızına aldığı gerdanlığı çıkarır. Yıldız, babasının yanına gidip ona sarılıp elini öper. Nikah, tamamlandıktan sonra eğlenceye devam ederler.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 42. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kuzey İlk Gecelerinde Yıldız’a Sürprizler Hazırlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler