Ana SayfaDizilerDiriliş Ertuğrul'da Bu Hafta İki Sürpriz İsim Diziye Veda Ediyor! Peki 102....

İlgili Postlar

Diriliş Ertuğrul’da Bu Hafta İki Sürpriz İsim Diziye Veda Ediyor! Peki 102. Bölümde Neler Olacak?

Diriliş Ertuğrul’da bu hafta, yeni bölümüyle sürpriz bir değişiklik meydana geliyor. TRT 1 ekranlarının reyting rekortmeni dizisinin yeni bölümünde, iki sürpriz oyuncu dizi filme veda edecek.

Ekranların fenomen dizisi Diriliş, 25 Ekim Çarşamba günü 92. Bölümüyle ekranlara dönerek bu sezonunun açılışını yaptı. 4. Sezonunu, birçok yeni karakter ve oyuncu kadrosu ekleyerek açan dizi filmin ilk bölümüne; “Karaca Hatun” rolüyle Aslıhan Güner, “Sancar” rolüyle yakışıklı oyuncu Gürbey İleri, “Atsız” rolüyle Orhan Kılıç, “Bahadır Bey” rolüyle Ertuğrul Postoğlu, “Marya” rolüyle Sera Tokdemir, “Göktuğ” rolüyle Arda Öziri, “Simko” rolüyle Levent Sülün, “Antheus” rolüyle de Alper Atak dahil olmuştu. Sonrasında dizi filmin 97. Bölümünde “Komutan Titan” rolüyle başarılı oyuncu Ogün Kaptanoğlu dahil olarak yeni imajıyla da dikkat çekti.

Diriliş Ertuğrul'da Bu Hafta İki Sürpriz İsim Diziye Veda Ediyor
Ogün Kaptanoğlu “Komutan Titan” Rolüyle Diriliş Ertuğrul’da

Diriliş Ertuğrul’da Yaprak Dökümü Başladı

Dizi filminde geçtiğimiz haftaki bölümde Samsa, Komutan Titan tarafından öldürülmüştü. “Samsa” karakterini canlandıran Melih Özdoğan’ın dizi filme veda etmesinin ardından, önümüzdeki bölümde de diziden iki ismin daha veda edeceği bildirildi.

Diriliş Ertuğrul'da Bu Hafta İki Sürpriz İsim Diziye Veda Ediyor!
Diriliş Ertuğrul’da “Samsa” Rolüne Hayat Veren Melih Özdoğan Diziye Veda Etti

Bu haftaki bölümde dizi filmden; Candar Bey’in kardeşi “Bahadır Bey” rolünde yer alan Ertuğrul Postoğlu ve Bahadır Bey’in oğlu “Sancar” rolünü canlandıran Gürbey İleri’nin diziden ayrılacağı yönünde iddialar bulunuyor.

Diriliş Ertuğrul'da Bu Hafta İki Sürpriz İsim Diziye Veda Ediyor!

Diriliş Ertuğrul’da Geçen Hafta Neler Oldu?

Titan ve adamları mancınık yerini basmış ve tüm mancınıkları ateşe vermişti. Bu esnada orada bulunan tüm alplerle beraber Samsa’yı da öldürmüştü. Bunu fırsat bilen Bahadır Bey, kaçarak Çavdar Obası’na gitmiş ve beyliğe kurulmuştu. Ertuğrul ise mancınık yerine vardığında dehşetli manzarayla karşılaşmıştı.

Diriliş Ertuğrul'da Bu Hafta İki Sürpriz İsim Diziye Veda Ediyor!

Peki Yeni Bölümde Neler Olacak?

Diriliş Ertuğrul’un yarın ekranlara gelecek olan 102. Bölümünde; Ares ve Bahadır Bey birlik olup Ertuğrul’u öldürmek için plan kurarlar. Mancınıkların ateşe verilmesi nedeniyle Ertuğrul Bey yeni bir plan kuracaktır. Ares, Titan’ın başarısını kutlamak için iddialı bir tören hazırlar. Mancınık işini çözen Ares’in planları tıkır tıkır işlemektedir. Obada ise şehitlerin yası tutulur.

Çavdar Obası’nı ele geçiren Bahadır Bey ve oğlu Sancar, Turgut Alp ile Aslıhan’ı esir alır. Ertuğrul, Bahadır Bey’in yaptığı hain baskını öğrenir ve alpleri ile birlikte soluğu Çavdar Obası’nda alır. Ertuğrul’un söylediği sözlere sinirlenen Sancar ve Bahadır Beyler saldırıya geçer. Ertuğrul’un Bahadır ve Sancar’ı öldürmesi için önünde hiçbir engel kalmayacaktır.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler