Ana SayfaDizilerTRT1'den iddialı proje... Mehmetçik Kut’ül-Amare yakında başlıyor! Dizi hakkında detaylı bilgi haberimizde...

İlgili Postlar

TRT1’den iddialı proje… Mehmetçik Kut’ül-Amare yakında başlıyor! Dizi hakkında detaylı bilgi haberimizde…

TRT1 ekranlarında son zamanların en iddialı dizilerinden biri olmaya aday yeni bir dizi başlıyor. Yeni dizi Mehmetçik Kut’ül-Amare, hikayesi ile izleyiciyi ekran başına kilitleyecek. Yeni dizi hakkında merak edilen tüm detayları sizler için bir araya getirdik…

Mehmetçik Kut’ül-Amare dizisinin konusu ne?

Merakla beklenen Mehmetçik Kut’ül-Amare dizisinin konusu, oldukça ilgi çekici. Dizide, vatanı uğruna her anlamda fedakarlık yapmaya hazır olan Osmanlı Devleti’nin en unutulmaz komutanlarından biri olan Süleyman Askeri’nin komuta ettiği Osmancık Taburu, dizinin ana karakterlerinden biri olan Mehmet’in silah arkadaşlarıyla birlikte Irak’a gidip İngilizlere karşı çetin bir mücadele veriyor. Efsane karakterlerin, vatan uğruna yaptıkları kahramanlıklar izleyicilere duygusal anlar yaşatacak.

Senaryo ve yapım Diriliş Ertuğrul dizisinin senarist ve yapımcısından

Mehmetçik Kut’ül-Amare dizisinin yapım ve senaryosunu, TRT ekranlarının bir diğer iddialı dizisi Diriliş Ertuğrul’un yapımcı ve senaristi Mehmet Bozdağ üstlenirken, yönetmenliğini ise Mustafa Şevki Doğan üstlendi.

Mehmetçik Kut’ül-Amare dizisi için oyuncular özel bir eğitimden geçtiler

TRT1 ekralarının yine son derece iddialı olan yeni dizisi Mehmetçik Kut’ül-Amare’nin çekimleri, İstanbul Riva’da kurulan dev platoda yapılırken, dizi için 35 ana cast oyuncusu ve 160 kişilik özel bir aksiyon ekibi çalışıyor. Dizi oyuncuları, 19. Yüzyıl’daki Osmanlı askerlerinin aldığı tüm eğitimlere tabi tutuldu ve Türkiye’nin en iyi askerleri tarafından altı ay boyunca; at binme, göğüs göğüse çarpışma ve çöl şartlarında mücadele gibi eğitimler aldı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler