Ana SayfaDizilerEşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisi Dün Neden Yayınlanmadı?

İlgili Postlar

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisi Dün Neden Yayınlanmadı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) dizisinin yeni bölümü, dün akşam ekranlarda yoktu. Sevilen dizi filmin, ATV’nin bu haftaki yayın akışında da yer almaması akılları karıştırdı. Geçtiğimiz hafta, 9 Ocak Salı akşamı ekranlara gelen dizi filmin final bölümü, izleyicileri ekran başına kilitlemişti. Fakat EDHO dizisinin, bu hafta 88. bölümünün yayınlanmaması, yeni bölümü sabırsızlıkla bekleyen izleyicileri hayal kırıklığına uğrattı. Peki; dizi filmin yeni bölümü ne zaman ekranlara gelecek? EDHO ile ilgili merak edilenler…

EDHO’nun Yeni Bölüm Fragmanı da Yayınlanmayınca Merak Uyandırdı!

Başrollerini Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır‘ın paylaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin bu hafta yayınlanmaması akıllarda soru işareti bıraktı. ATV’de her salı akşamı, keyifle izlenilen dizi filmin, 87. Bölümü geçtiğimiz hafta 9 Ocak Salı günü ekranlara gelmişti. İzleyicileri heyecan içinde bırakan dizi film 16 Ocak Salı akşamı 88. Bölümünün yayınlanmaması dikkat çekti. Hatta dizi filmin her hafta pazar günleri yayınlanan yeni bölüm fragmanının da sunulmaması büyük merak uyandırdı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

EDHO’nun yayınlanmayacağı ile ilgili kanal yönetiminden herhangi bir açıklamanın da sunulmaması dizi film müdavimlerini meraklandırdı. Bu durum, ATV’nin 16 Ocak Salı günkü yayın akışıyla netlik kazandı. Dizi filmin saatinde, İstanbulspor-Fenerbahçe Türkiye Kupası maçının yayınlanması nedeniyle dizi filmin ertelendi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Önümüzdeki Hafta Yayınlanacak mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin bu hafta yayınlanmamasıyla ilgili, ATV tarafından resmi bir açıklama yapılmadı. Dün akşam, Türkiye Kupası mücadelesinin dizinin saatinde yer alması nedeniyle yayınlanmayan EDHO’nun; yeni bölüm fragmanın, yakın zamanda yayıncı kuruluş tarafından erişime açılması bekleniyor. Sevilen dizi filmin 88. Bölümü ise önümüzdeki hafta 23 Ocak Salı günü ekranlara gelecek.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler