Ana SayfaDizilerDiriliş Ertuğrul dizisine rakip geliyor: Mehmed Bir Cihan Fatihi

İlgili Postlar

Diriliş Ertuğrul dizisine rakip geliyor: Mehmed Bir Cihan Fatihi

Çarşamba akşamlarının reyting rekortmeni Diriliş Ertuğrul dizisine iddialı bir rakip geliyor. Fatih Sultan Mehmet’in hayatının işleneceği Mehmed Bir Cihan Fatihi isimli yeni dizi, Diriliş Ertuğrul’a rakip olacak gibi görünüyor. Detaylar haberimizde…

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi gümbür gümbür geliyor

Fatih Sultan Mehmet’in hayatının işleneceği, Fatih Sultan Mehmet’e ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’nun hayat vereceği, birçok başarılı oyuncunun kadrosunda yer aldığı yeni dizi, 2018 yılına damgasını vuracak gibi. Ocak ayından izleyici ile buluşmaya hazırlanan yeni dizi, Diriliş Ertuğrul dizisine rakip olacak gibi görünüyor.

Afişi bile yoğun ilgi gördü

Dizinin Fatih Sultan Mehmet’i Kenan İmirzalıoğlu’nun Osmanlı tuğralı yüzüğü ile poz verdiği dizi afişi sosyal medyada yayınlandı. Dizinin afişi bile merak uyandırırken, yoğun ilgi gördü.

Mehmed Bir Cihan Fatihi ne zaman yayınlanacak?

Önümüzdeki ay, yeni yılın ilk ayı olan Ocak ayında izleyicisi ile buluşarak yayınlanmaya başlaması planlanan Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin yayınlanacağı gün henüz net olarak açıklanmasa da, kulislerde Çarşamba akşamları yayınlanacağı ve Diriliş Ertuğrul dizisine rakip olacağı konuşuluyor.

Mehmed Bir Cihan dizisi Fatihi Diriliş Ertuğrul dizisine rakip mi olacak?

Çarşamba akşamlarının reyting rekortmeni Diriliş Ertuğrul dizisi, Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi ile rekabet edecek mi? Yoksa galibiyeti yine kimseye kaptırmayarak birinciliğin keyfini mi sürecek? Sorular, Mehmed Bir Cihan Fatihi’nin yayınlanmaya başlaması ile yanıt bulacak.

Kenan İmirzalıoğlu kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler