Ana SayfaDizilerDiriliş Ertuğrul Transfer Oyuncularıyla Yeni Sezon Bölümünde Büyük İlgi Gördü

İlgili Postlar

Diriliş Ertuğrul Transfer Oyuncularıyla Yeni Sezon Bölümünde Büyük İlgi Gördü

TRT 1 ekranlarının fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul geçtiğimiz Çarşamba akşamı merakla beklenen 92. bölümüyle yeni sezonunu açtı. 4. sezonuna merhaba diyen reyting rekortmeni dizi film; bu sezonun ilk bölümünde, yeni oyuncular ve karakterlerle sürpriz yaptı.

Başrollerini; Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan, Esra Bilgiç, Cengiz Coşkun ve Nurettin Sönmez’in paylaştığı Diriliş Ertuğrul dizisinin izleyicileri, yeni sezonuna transfer olan oyuncu kadrosunu konuşuyor.

Geçen sezon bitmeden; Cemal Hünal (Ares) ve Burak Hakkı (Ebu Mansur- Alâeddin Keykubad) diziye dahil olmuş, Çağdaş Onur Öztürk (Vasilyus) ise ayrılmıştı. Geçen ay ise bazı oyuncuların, yeni sezonda dizide olmayacağı ve yeni karakterlerin diziye dahil olacağı söylentileri de gündeme gelmişti. 25 Ekim Çarşamba akşamı 92. Bölümüyle ekranlara yeniden dönen dizi film, yeni oyuncularıyla da büyük ilgi gördü. Peki diziye katılan yeni bomba isimler kimler?

[irp]

Diriliş Ertuğrul Dizisine Dahil Olan Sürpriz İsimler

Geçtiğimiz ay; dizinin kadrosuna, “Şefkat Tepe ve Kehribar” dizilerinden tanıdığımız güzel oyuncu Aslıhan Güner’in dahil olduğu haberleri gelmişti. Dizinin yeni bölümünde; “Karaca Hatun” rolüyle Aslıhan Güner’den başka “Sancar Bey” rolüyle yakışıklı oyuncu Gürbey İleri’nin de olması dikkat çekti.

Gürbey İleri’den başka diziye dahil olan diğer oyuncular arasında; “Atsız” rolüyle Orhan Kılıç, “Bahadır Bey” rolüyle Ertuğrul Postoğlu, “Marya” rolüyle Sera Tokdemir, “Göktuğ” rolüyle Arda Öziri, “Simko” rolüyle Levent Sülün, “Antheus” rolüyle de Alper Atak yer alıyor.

 

Gürbey İleri kimdir?

Aslıhan Güner Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler