Ana SayfaDizilerCumhuriyet Ruhu İsimsizler'de işlendi!

İlgili Postlar

Cumhuriyet Ruhu İsimsizler’de işlendi!

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tüm coşkusu ile yaşandığı Kanal D ekranında Cumhuriyetimiz 94.yılı birlik ve beraberlik kavramları işlenecek. Kanal D‘nin Cumartesi akşamları ekrana gelen vatan sevgisi ile isimsiz olmayı göze alan ve düşmana karşı birlik olan kahramanların hikayesini konu alan İsimsizler dizisinde bugün akşam Cumhuriyet ruhu işlenecek.[irp]

İsimsizler Dizisinin Konusu

Fatih, genç, başarılı, umut vaat eden bir diplomat adayıdır. Türkiye Cumhuriyeti’nin yurt dışı temsilciliklerinden birine atanmış, görevine başlayacakken Virankaya’dan gelen acı haber hayatını değiştirir. Çünkü Virankaya Kaymakamı şehit edilmiştir. Fatih Başkan’ın desteğini alarak onun yerine kaymakam olmaya gönüllü olur.

Ülkesi için masa başında rahat bir görev yapmaktansa ateş altında olmayı tercih etmiştir. Yüreği vatan sevgisi ile dolu, devletini ana babası yerine koyan 7 kişilik ekibiyle at izinin it izine karıştığı Virankaya’ya gider.

İsimlerini ancak tarihin satır aralarından okuyup yüreklerinde hissedecek olanların bildiği bu ekip, görünmez düşmanlarıyla savaşırken önce o düşmanların maskelerini düşürmek zorundadır. Çünkü düşman onlar gibi mert değildir. Kullandığı kuklaları vardır.

İsimsizler dizisinin künyesi ise şöyle;

Yönetmen: Volkan Kocatürk

Yapımcı: Ahmet Kayımtu, Yusuf Esenkal, Serdar Öğretici

Yapım: Barakuda Film – Es Film

Senaryo: Mustafa Burak Doğu, Serkan Birlik, Ayça Mutlugil, Hale Çalap

Müzik: Yıldıray Gürgen

Cumhuriyet ruhu

Cumartesi akşamları izleyicisi ile buluşan Kanal D’nin sevilen dizisi İsimsizler’de vatan için hiç düşünmeden hayatlarını tehlikeye atan kahramanların Cumhuriyet ruhu ekrana gelecek. İsimsizler, yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’de Kanal D’de !

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler