Ana SayfaDizilerHayati ve Diğeleri dizisinin il teaseri yayınlandı!

İlgili Postlar

Hayati ve Diğeleri dizisinin il teaseri yayınlandı!

Kanal D ekranında yakında izleyicisi ile buluşacak olan yeni dizinde yapımcılığını 1441 Productions-İrfan Şahin’in, yönetmenliğini Özer Kızıltan’ın üstlendiği; başrolünde ise Celil Nalçakan’ın yer alacağı Hayati ve Diğerleri’nin ilk teaseri yayınlandı.[irp]

“Hayati ve Diğerleri” dizisinin konusu

Yapımcılığını 1441 Prodüksiyon’un üstlendiği “Hayati ve Diğerleri” nin başrollerinde Celil Nalçakan, Günay Karacaoğlu ve Levent Ülgen’in yer alıyor. İkircikli karakolunda baş komiserlik yapan Hayati (Celil Nalçakan), ona her fırsatta gelin bulmaya çalışan annesi Şükran (Günay Karacaoğlu) ve türlü yöntemlerle kolay yoldan köşeyi dönmeye çalışan dayısı Danyal’ın (Levent Ülgen) hikayesini konu alan Hayati ve Diğerleri yakında Kanal D’de!

“Hayati ve Diğerleri” dizisinin oyuncu kadrosu ve hayat verdiği karakterler

Kanal D’nin sevilen dizisi Hayati ve Diğerleri’nin oyuncu kadrosunda Celil Nalçakan, Levent Ülgen, Günay Karacaoğlu, Bülent Çolak ve Ecem Karavus, Günay Karacaoğlu yer alıyor. Diziye son olarak da, Kalbim Seni Seçti dizisiyle tanınan Cansu Dağdelen katıldı. Hayati ve Diğerleri dizisi yakında Kanal D’de!

İlk teaseri yayınlandı!

Sürgün karakolunda başkomiser olarak görev yapan Hayati ona her defasında bir gelin çalışmaya çalışan Şükran ve türlü yöntemlerle kısa yoldan köşeyi dönmeye çalışan Danyal’ın komik hikayesini konu edinen Hayati ve Diğerleri dizisinin ilk teaseri yayınlandı. Televizyon ekranlarından ve sosyal medyadan çok sayıda kişi tarafından izlenen ve büyük beğeni uyandıran ilk teaserı yayınlanan Hayati ve Diğerleri dizisi yakında Kanal D’de!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler