Ana SayfaDizilerDiriliş Ertuğrul 120. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! Ertuğrul Bey Ölüyor mu?

İlgili Postlar

Diriliş Ertuğrul 120. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! Ertuğrul Bey Ölüyor mu?

Diriliş Ertuğrul 120. bölüm 2. fragmanın yayınlanmasının ardından, sevilen dizinin bu akşam ekranlara gelecek olan yeni bölümü için tüm nefesler tutuldu. Noyan ve Almıla’nın hain planı izleyicileri telaşlandırırken, tüm gözler Ertuğrul Bey ve Osman’a çevrilmiş durumda…

Diriliş Ertuğrul Noyan Kimdir

Diriliş Ertuğrul Almıla Kimdir

Diriliş Ertuğrul 119. bölümde neler oldu?

Diriliş Ertuğrul; sezon finaline kısa bir zaman kala, yine heyecan dolu sahnelerle yeni bölümlerle karşımıza çıkmaya devam ediyor. Geçen hafta yayınlanan 119. Bölümde; Ertuğrul ile Noyan’ın, birlikte bir görev için Ögeday Han’ın huzuruna giderken çıktıkları yolculukta, kendilerine Romanus tarafından tuzak kurulmuştu. Çıkan vuruşmada, Bamsı’nın yaralanması herkesi üzse de Bamsı’nın kısa sürede şifa bulmasıyla yollarına devam etmişlerdi.

Diriliş Ertuğrul Romanus Kimdir

Diriliş Ertuğrul Ögeday Han kimdir

Osman’ın süt annesi Sugay Hatun’un kaçırılması üzerine Günalp, onu kurtarmış ve Kayı Obası’na geri getirmiştir. Almıla’nın ise kötü planlarını uygulaması için önce güven kazanması gerektiğinden, Sugay Hatun’un bulunmasında yardımcı olmuştur.Diğer taraftan, Moğol Hanı Ögeday’ın karşına çıkan Ertuğrul’a, Moğollara tabi olması teklif edilmiştir. Ertuğrul’un bu teklifi kabul etmesi ise Noyan’ı çok şaşırtmıştır.

Diriliş Ertuğrul Sugay Hatun Kimdir

Diriliş Ertuğrul Günalp Kimdir

Dizi filmin 120. bölümünde neler olacak?

Yayınlanan yeni bölüm fragmanlarına göre; Ögeday Han, kendisine tabi olan Ertuğrul Bey’le anlaşma pazarlığına oturmuştur. Noyan ise Ertuğrul’un kendilerine tabi olduğuna dair sadakatini ispatlaması için, Ertuğrul’un oğullarından birisini Moğol yönetimine rehin vermesi fikrini Ögeday Han’a sunuyor.

İşte, 120. Bölüm 1. Fragmanı

Dizinin yayınlanan 2. fragmanında ise Ögeday Han’ın, Ertuğrul’a Selçuklu Sultanlığını vadettiği görülüyor. Tüm bu pazarlıklar devam ederken Ögeday, Ertuğrul’un oğullarından birisini kendilerine rehin getirirse, yaptıkları anlaşmanın başlayacağını dile getirerek son sözü söylüyor. Ertuğrul’un oğlunu getirmeyi de kabul ettiği görülürken, nasıl bir plan kurduğu ve yapacağı hamlelerin neler olacağı merak ediliyor.

Diğer taraftan; Almıla’nın, Noyan’ın kız kardeşi olduğunu öğrenen Turgut Alp, durumu Ertuğrul’a bildirdiğinde, tüm Alpler hızla obaya gitmek için yönelmiştir. Noyan ise Almıla’nın hayatından şüphe ettiği için Ertuğrul ile Alplerinin obaya gitmelerini engellemeye çalışır. Noyan ve adamlarının, Alplerin yolunu kesip çatışmaya başladığı ve Ertuğrul’un esir alındığı görülürken, diğer taraftan da Ertuğrul’un “Soyum er ya da geç senden bunun intikamını alacaktır Noyan” sözü, diziye damgasını vuruyor.  Bu esnada ise Almıla, beşiğindeki minik Osman’ı öldürmeye çalışırken görülmektedir. Acaba Ertuğrul, Moğolların elinden kurtula bilecek mi? Yoksa ölecek mi? Osman’ı kim kurtaracak? Merak ediliyor…

Diriliş Ertuğrul Turgut Alp Kimdir

İşte, 120. Bölüm 2. Fragman

Yeni bölümden diğer tahminler!

Ertuğrul’un; Ögeday’ın sunduğu koşulu ve vaadi kabul etmesinin ardında nasıl bir plan yaptığı çok merak ediliyor. Ertuğrul’un; ya Moğol Hanının nabzını yoklamak, ya canını kurtarmak ya da Sultan Gıyaseddin ile devletin bekası için Moğollara karşı kurdukları ince bir planı vardır. Ertuğrul’un, yeni bölümde izleyeceği yol merak edilirken; Ögeday Han ise Ertuğrul gibi güçlü bir savaşçıyı kazanarak, Anadolu topraklarında daha üstün olmayı ya da onu yok etmeyi amaçlamaktadır.

Almıla ise Ertuğrul’un tüm çocuklarını öldürmeye karar vermiş ve işe Osman’la başlayarak ilk hamlesini yapmıştır. Tahminlerimize göre Osman’ı, Almıla’nın elinden Sugay Hatun kurtaracaktır ve onu esir tutacaktır.

Yeni bölümde; Ertuğrul’un Ögeday ile anlaşmış olmasından ya da Selçuklu Devleti’nin elçisi olduğundan, Ertuğrul Bey’in serbest bırakılacağını umut ediyoruz veya Almıla’nın da esir olmasıyla takas yapılarak her ikisinin de serbest kalması gibi bir diğer ihtimal de söz konusu… Bakalım, bu akşam izleyip göreceğiz…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler