Ana SayfaDizilerBizim Hikaye 36. Bölüm 1.Fragman Yayınlandı

İlgili Postlar

Bizim Hikaye 36. Bölüm 1.Fragman Yayınlandı

Bizim Hikaye dizisi tüm hızıyla devam ediyor. Sezon finali olacak dizilerden biri olan Bizim Hikaye dizisi tüm hızıyla hazırlıkları tamamlıyor. Bizim Hikaye dizisi, 36. yeni bölümü 31 Mayıs Perşembe akşamı saat yayınlanacak. Fragman detayları haberimizde…

Bizim Hikaye 36. Bölüm 1.Fragman Yayınlandı! Herkesi Çok Şaşırtacak Detay

Bizim Hikaye Dizisi Oyuncu Kadrosu

Bizim Hikaye dizisi 36. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölüm fragmanı izleyen tüm izleyicileri heyecanlandırdı. Dizinin fragmanı yayınlanır yayınlanmaz büyük bir ilgi gördü. Fragmanda Barış’ın olmamasına izleyicilerin tepki gösterdiğini gözlemliyoruz. Fikri’nin babalık hallerini izleyici beğenmiş durumda ve yeni bölümü bu nedenle daha da heyecanla bekliyorlar. İşte ilgiyle karşılanan Bizim Hikaye fragmanı;

Bizim Hikaye Dizisi Son Bölümde Neler Yaşandı?

Annelerini kaybeden Elibollar’ın evinde kara bulutlar gezmektedir. Çocuklar annelerinin yasından dolayı oldukça kötü haldeyken, Filiz de güçlü kalıp aileyi ayakta tutmak zorundadır. Fakat Filiz’in her şeyi içine atması, etrafındakileri oldukça endişelendirmektedir. Karısının ölümünü kabullenemeyen Fikri ise yine ailesinden uzaklaşmayı tercih etmektedir.

Şükran’ın eşyalarının arasından çıkan bir anahtarı bulan Fikri, elmasların peşine düşer. Ömer de Fikri’yi takip edip elmasları bulmaya kararlıdır. Fakat bu elmaslardan dolayı Ömer’in iyice gözü kararmış, ne yapacağı belli olmayan hale gelmiştir. Fikri büyük bir tehlikenin içerisindedir.

Tufan, Zeynep’in velayetini almaya çalışan Ömer’in aslında nasıl bir adam olduğunu öğrenmenin peşindedir. Barış’a ilk inanan Tufan olur ve onunlar hareket etmeye karar verir. Barış’ın yardımıyla Ömer’in çevirdiği bazı karanlık işleri ortaya çıkarmaya başlar. Ömer için çember daralmaktadır ve bu durum herkesi etkileyecektir.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler