Ana SayfaÜnlülerDilara Aksüyek "Füsun Gözü Kara Etkileyici Biri"

İlgili Postlar

Dilara Aksüyek “Füsun Gözü Kara Etkileyici Biri”

Bu sezon Show TV’de ekranlara gelen Arıza dizisinde avukat Füsun Keskin’i canlandıran Dilara Aksüyek Habertürk’ün sorularını cevapladı. Oyuncu Merhamet ve İstanbullu Gelin gibi sevilen dizilerde canlandırdığı karakterler ile izleyicilerin dikkatini çekmişti. Füsun karakteri için teklif geldiğinde çok heyecanlandığını belirten Dilara Aksüyek “Füsun gözü kara etkileyici biri” dedi.

Dilara Aksüyek Kimdir?

Arıza Dizisi Çok İyi Bir Senaryo

İzlerken çok keyif aldığını söyleyen oyuncu “Oynarken ortaya nasıl bir şey çıkacağını tahmin edebiliyorsunuz elbette ama izlemek çok daha farklı bir durum. En başta çok iyi bir senaryo vardı zaten ortada. Her karakterin altı çok iyi çizilmiş. Çok beğendiğim oyuncuları izlemek de benim adıma ayrı bir keyifti. Bu yönleriyle beğendiğim bir iş oldu ve o yüzden içinde olmaktan da büyük mutluluk duyuyorum” diyerek sözlerine ekledi.

Dilara Aksüyek “Füsun Gözü Kara Etkileyici Biri”

Dilara Aksüyek İstanbullu Gelin dizisinde beraber çalıştıkları Recai Karagöz ile tekrar çalışacağını öğrendiğinde çok heyecanlandığını şu sözlerle dile getirdi; “Yönetmenimiz Recai Karagöz beni aradığında ve işi onun çekeceğini öğrendiğimde beni ilk heyecanlandıran şey onunla birlikte yeniden çalışabilecek olmaktı. ‘Füsun’u okudum ve karaktere hayran kaldım. Güçlü, ne istediğini bilen, adaletli bir kadın ‘Füsun’… Gözü kara, etkileyici biri. Dolayısıyla hocanın yanında ‘Füsun’ da beni hızlıca etkisi altına aldı.”

Dilara Aksüyek için İstanbullu Gelin’de Sürpriz Rakip

Avukatı canlandırmak için yardım aldığını söyleyen oyuncu “Arkadaşlarımla olduğum bir yemekte yan masamızda oturan bir kadının avukat olduğunu duydum. Sanırım o an tam bir algıda seçicilik anıydı. Hemen yan masayla tanışmaya giderek durumu onlara anlattım ve hikâyelerini dinledim. Şu anda hâlâ devam eden bir arkadaşlığımız var. Bana sıkça tüyo veriyor ama asıl benim çalışma yöntemim yeni arkadaşımın vücut dilini izlemek. Şimdi onun beni izleyip eleştirmesini bekliyorum” dedi.

Seri Katil Filminde Oynamak İstiyorum

Oyunculuğu çok sevdiğini söyleyen Dilara Aksüyek, Nuri Bilge Ceylan ile tanışmak ve onun çektiği bir filmde oynamanın kendisini çok mutlu edeceğini söyledi. Ayrıca güzel yapılan bir seri katil filminde oynamak istediğini ekledi.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler