Ana SayfaÜnlülerMenajerimi Ara 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Dicle İlk Maaş Sevincini Kıraç'la...

İlgili Postlar

Menajerimi Ara 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Dicle İlk Maaş Sevincini Kıraç’la Da Paylaşıyor!

Star Tv’nin yeni gözde dizisi Menajerimi Ara, 5. bölümüyle 22 eylül salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ajanstaki herkes Kıraç’a sırtını döner. Onlara yaptığı ihanetin ortaya çıkmasıyla Kıraç, kimsenin yüzüne bakamaz. Feris, Kıraç’a durumu Dicle’den öğrendiğini söyler. Baba kız karşı karşıya geldiklerinde Dicle, Kıraç’a, herkesin onu gördüğünde yüzünü çevirdiğini söyleyip asla onun gibi biri olmayacağını söyler. Barış’ı evine getiren Dicle, onun da kendisinden hoşlandığını anlar. Çınar’a öfkelendiği anlaşılan İrem Derici, sinirle ajansa gelir. Menajerimi Ara 5. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Dicle, ilk maaş sevincini tatlı alıp Kıraç’la da paylaşıyor.

Salı Dizileri 2020

Dicle İlk Maaş Sevincini Kıraç’la Da Paylaşıyor!

Menajerimi Ara dizisinin 5. .bölüm 2. fragmanında; Dicle, maaşların yattığını öğrenince çok mutlu oluyor. Annesinin söylediği şey aklına geliyor ve aldığı ilk maaşla iş yerindeki herkese tatlı dağıtıyor. Kıraç’a da ikram edip annesinin böyle söylediğini iğneleniyor.

İşte Menajerimi Ara 5. bölüm 1. fragmanı …

 

MENAJERİMİ ARA 4. BÖLÜM ÖZETİ!

Ediz ile Melisa’nın oynadığı dizisi setinde ikili birbirine girer. Melisa, Ediz ile oynamak bir yana karşı karşıya bile gelmek istemez. Ediz’de aynı şekilde Melisa’ya ateş püskürür. İkilinin menajerleri devreye girip onları tekrar barıştırmanın yollarını ararlar. Üstüne Ediz ile Melisa’nın, oynayacağı yeni çekimde ikilinin ateşli bir sevişme sahnesi yazılır.

Barış ile Beren’in yılın en seksi çifti seçilmesinin fotoğraf çekimi olduğunu öğrenen Kıraç, kızının o konseptte çekim yapmasını istemez. Çekime bizzat Dicle katılır ve ikilinin samimi şekilde yaptıkları çekimi izler. Kıraç, yeni film sözleşmesi için Demet Akbağ ile görüşmesini erteleyip başka bir ajansla anlaştıktan sonra yapar. Gülin, Kıraç’ın mailinden başka ajansla anlaştığını görüp sinir krizi geçirir.

Dicle, ona yardımcı olmak için peşinden koşar ve Gülin, onun bu durumu bildiğini zannedip Kıraç’ın başka bir ajansla anlaştığını işini elinden alacağını söyleyince, Dicle, asla Kıraç’la çalışmayacağını söyler. Feris, Dicle’ye övgüler yağdırıp başka ajansa gitse bile onu bırakmayacağını söyleyince Kıraç’ın başka bir ajansla anlaştığını söyleyiverir. Çınar’da Demet Akbağ’dan durumu öğrenir ve Feris Kıraç’a tokat atıp nasıl böyle bir şey yaptığının hesabını sorar.

Menajerimi Ara 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Dicle’den Kıraç’a Ağır Sözler!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler