Ana SayfaÜnlülerHande Erçel Murat Dalkılıç'ı Dinlemedi

İlgili Postlar

Hande Erçel Murat Dalkılıç’ı Dinlemedi

Geçtiğimiz aylarda ilişkilerini sonlandıran Hande Erçel ve Murat Dalkılıç ortak arkadaşlarının düğün töreninde pişti oldu. Gecenin sonunda Murat Dalkılıç şarkı söyledi, Hande Erçel Murat Dalkılıç’ı dinlemedi.

Hande Erçel kimdir?

Murat Dalkılıç Kimdir?

Pişti Oldular

Geçtiğimiz aylarda iki yıllık ilişkilerini noktalayan Murat Dalkılıç ve Hande Erçel ortak bir arkadaşlarının düğün törenlerinde pişti oldular. Murat Dalkılıç geceye yalnız katılırken Hande Erçel ablası Gamze Erçel ile geceye katıldı.

Ortak arkadaşları Feyza Kazaklar ve Mustafa Efe Arıcı’nın Beşiktaş’ta gerçekleşen düğününe katılan çift karşılaştıklarında selamlaştılar.

Murat Dalkılıç gecenin sonunda sahneye çıktı ve eski sevgilisi Hande Erçel’e bakarak “Sarıl bana sevgilim, eskisi gibi. Acılar içindedir, gittiğin günden beridir. Bitsin artık yüreğim, hasret geceleri” sözleriyle ‘Hasret Geceleri’ adlı şarkısını seslendirdi. Hande Erçel Murat Dalkılıç’ı dinlemedi ve  Dalkılıç’ın şarkıyı söylediği esnada telefonla ilgilendi.

Sosyal Medya Hesabından Paylaştı

Ayrılıkları sonrası bir çok iddia gündeme düşerken Hande Erçel Murat Dalkılıç ile ilişkilerini bitirdiğini sosyal medya hesabından şu sözlerle paylaşmıştı;

“Bugün çıkan haberlerden sonra gündemi daha fazla meşgul etmemek adına konuya açıklık getirerek, Murat’la ilişkimizi dostça noktalandırdığımızı paylaşmak durumunda hissediyorum.

Hande Erçel, Kerem Bürsin İle Aşk İddialarına Karşı Beklenen Cevabı Verdi..

Murat, hayatımın en zorlu günleri olarak hatırlayacağım zamanlarımda sadece sevgili değil, bana dost olmuş, yol arkadaşlığı yapmış kıymetli biridir. Bu yüzden de ayrılık iki insanın ilişkisinin bitirmiş olsa da yine belirtmek isterim ki dost kalmak tek istediğimizdir ve uzun yılların getirisi olarak yakın çevremiz hala aynıdır.

Bu süreçte aldığımız karara saygı duymanızı ve haberlerinizi yaparken bu hassasiyeti ve anlayışı gözetmenizi rica ederim.”

Kerem Bürsin kimdir?

Murat Dalkılıç ile ayrılıkları sonrasında adı Kerem Bürsin ile anılan Hande Erçel bu iddiaları yalanlamıştı. Kerem Bürsin ise Ezgi Mola’nın Tanınmış Kişileri Seviyorum adlı Youtube programında Hande Erçel’e övgüler yağdırmıştı. Kerem Bürsin’in Hande Erçel’e söylediği o sözler;

“Müthiş bir insan. Ekipte seni motive ediyor, ekibi motive ediyor, hiç söylenmiyor. Benden çok daha fazla çalışıyor şuan. Herkesle çok iyi. Bu konuda kendimi çok şanslı hissediyorum. Sıfır ego. Çok dürüst olacağım hiç beklemiyordum. Bakalım neyle karşılacağız dedim. Ben şok oldum.”

Ezgi Mola kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler