Ana SayfaÜnlülerDilara Aksüyek Ceyhun Mengiroğlu El Ele!

İlgili Postlar

Dilara Aksüyek Ceyhun Mengiroğlu El Ele!

Uzun süreli ilişkilerine rağmen birlikte poz vermemeye dikkat eden başarılı oyuncu Dilara Aksüyek, önceki akşam kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Ceyhun Mengiroğlu‘yla Cihangir’de objektiflere yakalandı. Dilara Aksüyek Ceyhun Mengiroğlu sakin görüntüleriyle dikkat çekti.

Dilara Aksüyek için İstanbullu Gelin’de Sürpriz Rakip

Dilara Aksüyek Ceyhun Mengiroğlu El Ele

Yanlış duymadınız Dilara Aksüyek, Ceyhun Mengiroğlu’yla el ele yakalandı! Başarılı ve güzel oyuncu Dilara Aksüyek, önceki akşam sevgilisi Ceyhun Mengiroğlu’yla Cihangir’de bir mekandan çıkarken el ele objektiflere takıldı. Güzel oyuncu Dilara Aksüyek, 3 yıldır aşk yaşadığı yakışıklı sevgilisi Ceyhun Mengiroğlu’yla Cihangir’de magazin muhabirleri tarafından yakalandı. Birlikte pek görünmeden gözlerden uzak bir şekilde ilişkilerini yaşamayı tercih eden ünlü çift kameralar karşısında sakinliklerini korumayı başardı. Sevgilisiyle el ele görüntüleri objektiflere yansıyan Dilara Aksüyek, kendisini görüntüleyen muhabirlerin iletişim kurma çabaları karşısında sessiz kalmayı tercih etti, magazin haberleri muhabirlerinin ‘İyi akşamlar’ sözlerine aynı şekilde ‘İyi akşamlar’ şeklinde cevap vererek sevgilisi Ceyhun Mengiroğlu ile birlikte oradan uzaklaştı.

Ceyhun Mengiroğlu Kimdir?

Dikkatlerden Kaçmayan Detay Neydi?

Birlikte pek görünmeden gözlerden uzak bir şekilde ilişkilerini yaşamayı tercih eden ünlü çift daha önce bir kaç kez kez el ele görüntülenmişti. Usta magazin muhabirlerinin gözünden kaçmayan detay ise sevgililerden Dilara Aksüyek’in birçok kez aynı ceketi giymesi, Ceyhun Mengiroğlu’nun ise aynı şapkayı kullanmasıydı.

Dilara Aksüyek Kimdir?

Dilara Aksüyek Ceyhun Mengiroğlu
Dilara Aksüyek Ceyhun Mengiroğlu El Ele

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler