Ana SayfaÜnlülerBengü, Leros Adası'nda Mahsur Kaldı!

İlgili Postlar

Bengü, Leros Adası’nda Mahsur Kaldı!

Bodrum’da düzenlenen The Bodrum Cup Yelken Yarışları’na katılan 1. 500 kişilik Türk grubu, Yunan adasında mahsur kaldı. Mahsur kalanların arasından ünlü şarkıcı Bengü’nün de olduğu iddia edildi. Detaylar Haberimizde..

Bengü’den Boşanma Açıklaması!

Bengü, Leros Adası’nda Mahsur Kaldı!

Yelken yarışları için Bodrum’dan Yunanistan’ın Leros Adası’na giden 1500 kişilik Türk spor kafilesini taşıyan 120 tekne, şiddetli fırtına nedeniyle adada mahsur kaldığı öğrenildi. 1500 kişilik kafilenin arasından ünlü şarkıcı Bengü’nün de olduğu iddia edildi.

Bengü’den Herhangi Bir Açıklama Yok!

Ünlü şarkıcı Bengü, sosyal medya paylaşımıyla dikkatleri üzerinde çekti. The Bodrum Cup Yelken Etkinliği öncesi fotoğraflar paylaşan Bengü yada yakınlarından, herhangi bir açıklama olmadı.

Şiddetli Fırtına Rotayı Değiştirdi!

Akşam saatlerinde Bodrum’a dönecek olan yarışmacılar fırtınanın 90 km hıza ulaşması nedeniyle Leros Adası’ndan ayrılamadı. 120 yelkenli teknenin katıldığı bin 500 yarışmacının bulunduğu Bodrum Cup Yelken Yarışları şiddetli fırtına nedeniyle bir gün ertelenmiş oldu. Teknelerle Leros Limanı’na yanaşan yarışmacıların gün boyu eğlenceli vakit geçirdikleri öğrenildi. Bir gün daha Leros’ta konaklayan teknelerin yarın Leros – Gümüşlük, daha sonra da Gümüşlük – Bodrum etabını tamamlayacakları öğrenilen bilgiler arasında.

Bengü Kimdir ?   Selim Selimoğlu Kimdir ?

120 tekne İle 1500 Kişilik Kafide Mahsur Kaldı!

The Bodrum Cup’un kurucu Başkanı Erman Aras, Leros Adası’nda kaldıklarını açıklayarak”Yarışların 3’üncü ayağı Leros – Datça, Körmele etabı rüzgar nedeniyle yapılamadı. 60 mil hızla esen rüzgar (90 km hız) şiddeti nedeniyle yarışmacılar şehrin tadını çıkardılar. Sabah saat 10.00’da Leros – Gümüşlük etabı yapılacak” dedi. Fırtına nedeniyle yarışın Leros ile Datça-Körmen, Körmen ile Bodrum Kissebükü ve son gün de Kissebükü-Bodrum arasında yarışlar iptal edildi. Yunanistan’ın Leros Adası’na giden bin 500 kişilik Türk spor kafilesini taşıyan 120 tekne fırtına nedeniyle adada mahsur kaldığı öğrenildi.

Şok İddia! Bengü, Boşanıyor Mu?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler