Ana SayfaÜnlülerÜnlü Oyuncu Haluk Piyes, Değişimiyle Herkesi Şaşkına Çevirdi!

İlgili Postlar

Ünlü Oyuncu Haluk Piyes, Değişimiyle Herkesi Şaşkına Çevirdi!

Bir zamanlar Türk dizi ve sinemalarında sıklıkla gördüğümüz bir yüz olan ve ayrıca Almanya’da da farklı projelerde yer alan oyuncu Haluk Piyes, değişimiyle herkesi şaşkına çevirdi. Detaylar Haberimizde..

Ünlü Oyuncu Haluk Piyes, Değişimiyle Herkesi Şaşırttı!

Bir zamanlar Televizyonda çok sık izlediğimiz, sonrasında Almanya’da da farklı projelerde yer alan oyuncu Haluk Piyes, o kadar değiştiki herkesi değişimiyle şaşkına çevirmeyi başardı.

Kendine Hayran Bırakıyor

En son 2013-2014 yılları arasında yayınlanan Galip Derviş isimli dizisiyle televizyon ekranlarında gördüğümüz Oyuncu Haluk Piyes uzun süredir bir projede yer almamıştı. Sosyal medya hesabından paylaşımlarına devam eden ünlü oyuncu Haluk Piyes, takipçilerini kendine hayran bırakmaya devam ettiği açıkça görülüyor.

“Türkiye’ye Geri Dönüp Oyunculuğa Devam Etmeli”

Ünlü oyuncu Haluk Piyes’in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlara takipçileri de sessiz kalmadığı görüldü. Sporcu kişiliğini öne çıkaran paylaşımlar yapan ünlü oyuncu fotoğrafını kendi sosyal medya hesabından paylaşan bir takipçisi, “Bence Türkiye’ye geri dönüp oyunculuğa devam etmeli.” yorumunu yaparken, başka bir takipçisi ise, “Saçlarına beyazlar düşmesi bence ayrı bir karizma katmış.” yorumunu yaptığı görüldü.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler