Ana SayfaDedikoduDidem Soydan'dan Derin Yırtmaçlı Poz

İlgili Postlar

Didem Soydan’dan Derin Yırtmaçlı Poz

Verdiği cesur pozları ve güzelliğiyle her paylaşımıyla manşetlere taşınan Didem Soydan’dan derin yırtmaçlı poz geldi. Ünlü manken bir kez daha nefes kesti. İşte o kare;

Burak Deniz ve Didem Soydan Neden Ayrıldı?

Bir süredir birlikte olan Didem Soydan ve Burak Deniz çiftinin arasına kara kedi girdi. Son dönemlerde ilişkilerini gizlemeyen hatta yakında evlenebilecekleri düşünen çift süpriz bir ayrılık kararı aldı. Birbirlerine olan aşklarıyla gündeme gelen çiftin ilişkilerinde kriz yaşadıkları öğrenildi. İddialara göre bu krizin nedeni ise Soydan’ın sosyal medya hesabından paylaştığı üstsüz fotoğraflardı.

Bir gazetenin magazin sayfasında yer alan iddialara göre kız arkadaşının paylaştığıcesur pozlardan çok rahatsız olan Burak Deniz, Soydan’a “Mesleğine saygı duyuyorum ama lütfen çizgiyi aşma. Bu pozlar bize fazla gelir” diyeerek tepki gösterdi. Soydan ise bu tepki karşısında “Ben seninle birlikte olmadan önce de böyleydim” diye rest çektiği söyleniyor. Bu tartışmanın üzerine ayrılık kararı alan Soydan ve Deniz geçtiğimiz gün birbirlerini sosyal medyada da takip etmeyi bıraktılar ve birlikte paylaştıkları pozları da kaldırdılar.

Didem Soydan Kimdir?

Didem Soydan’dan Üstsüz Paylaşım!

Didem Soydan‘ın sosyal medya hesabından paylaştığı üstsüz fotoğraf karesiyle kısa sürede binlerce yorum ve beğeni aldı.

Sosyal medya paylaşımlarıyla her zaman gündem olan 37 yaşındaki model Didem Soydan, bu kez de üstsüz bir fotoğrafını paylaştı. Bir marka için kamera karşısına geçen Soydan’ın fotoğraflarına beğeni ve yorum yağdı.

Didem Soydan “Fantezi İçin Özel Aykkabılarım Var”

Didem Soydan’dan Derin Yırtmaçlı Poz

Bir klip için kameraların karşısına geçen ünlü manken Didem Soydan, kasığına kadar olan derin yırtmacıyla sosyal medyayı salladı.

Oyuncu sevgilisi Burak Deniz ile ayrılan ünlü manken Didem Soydan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çekmeye devam ediyor. Uzun bir süredir ekranlardan uzak kalan Soydan bir klip çekimi için kameraların karşısına geçti.

Klipte derin yırtmaçlı bir kıyafet giyen güzel model, sosyal medya hesabından paylaşım yapmayı ihmal etmedi. Soydan, kasığına kadar olan yırtmacıyla sosyal medyayı salladı. Ünlü mankenin paylaşımı binlerce yorum ve beğeni aldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler