Ana SayfaDedikoduAylin Aslım'dan Gülşen'i Eleştiren Işın Karaca'ya Sert Çıkış!

İlgili Postlar

Aylin Aslım’dan Gülşen’i Eleştiren Işın Karaca’ya Sert Çıkış!

Son dönemlerde Gülşen’in sahnede giydiği kostümlerinin seçimi neredeyse ülkenin tüm gündemi olmuş durumda. Bu durum bir kadının sahnede ne giymesi gerektiğini kamuoyu önünde ahlak savaşına çevrilmiş durumda. Işın Karaca’dan gelen ard arda tepkiler üzerine ünlü isimlerden de sesler yükselmeye başladı. Gülşen’in kıyafeti bu senenin ünlüler arasındaki polemik konusuna dönüşecek gibi duruyor. Aylin Aslım’dan Gülşen’i eleştiren Işın Karaca’ya sert çıkış geldi. İşte detaylar;

Ozan Çolakoğlu Gülşen’in Arkasında Durdu

Eleştirilere karşı ben bir kadın, bir anne, bir sanatçıyım diyen güzel şarkıcı eleştirilere kulak asmadığına dair bir açıklama yapmıştı. Eleştirilerin ardından açıklama yapan Ozan Çolakoğlu’da “Rahatsız olan o mekana gelmez, Gülşen’i sosyal medyadan takip etmez” demişti.

Gülşen’den Ses Getiren Açıklama

Işın Karaca Gülşen’e Ahlak Dersi Vermeye Çalışıyor!

Kızı Mia ile Uludağ’a tatile giden ünlü şarkıcı Işın Karaca, kameralara yansıdı. Muhabirler ile sohbet eden Karaca, “Karne sevinci ile hayatımızı donarak geçirdiğimiz 3 gün oldu.” dedi.

Açıklamasına devam eden Karaca, “Çocuklar için ilk dönem çok zordu. Üşüyorum ama Mia dağların prensesi kayağı çok seviyor. Bunun dışında albüm çıkacak. Sürekli koşturmacadayız.” dedi.

Gülşen’in sahne kıyafetleri hakkında konuşan ünlü şarkıcı, şunları söyledi: “Gülşen aslan gibi şarkıcı, efsane bir söz yazarı. Sadece ben de kız annesiyim o da belirli bir normun içerisinde bu ülkeye göre hareket etmelidir diye düşünüyorum. Son kostümünü görmedim, telefondan uzak durmaya söz verdim o yüzden bakmadım iyi çalışmalar.”

Aylin Aslım’dan Gülşen’i Eleştiren Işın Karaca’ya Sert Çıkış!

Sosyal meyda hesabından Işın Karaca’nın açıklamalarına tepki gösteren ünlü şarkıcı Aylin Aslım, “İnsan ne kadar işsiz kalırsa kalsın, bu kadar işsiz olmamalı. Bu ülkede şu an çocuğun için endişe ettiğin konu Gülşen, öyle mi vizyonsuz?” dedi.

Aylin Aslım Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler